NAREDBA
O VISINI NAKNADE ZA PROVERU DA LI OVLAŠĆENA ZDRAVSTVENA USTANOVA I DALJE ISPUNJAVA USLOVE ZA VRŠENJE LEKARSKIH PREGLEDA VAZDUHOPLOVNOG OVLAŠĆENOG OSOBLJA

("Sl. glasnik RS", br. 58/2004)

1. Za proveru da li ovlašćena zdravstvena ustanova i dalje ispunjava uslove za vršenje lekarskih pregleda vazduhoplovnog ovlašćenog osoblja plaća se naknada.

2. Visina naknade iz tačke 1 ove naredbe zavisi od kategorije vazduhoplovnog ovlašćenog osoblja koje je zdravstvena ustanova ovlašćena da pregleda.

3. Visina naknade za zdravstvene ustanove koje obavljaju preglede vazduhoplovnog ovlašćenog osoblja kategorije A, B, C i D iznosi 20.000 dinara, a za zdravstvene ustanove koje obavljaju pregled vazduhoplovnog ovlašćenog osoblja kategorije B, C i D visina naknade iznosi 5.000 dinara.

4. Naknada iz tačke 1 ove naredbe uplaćuje se na poseban račun Direktorata civilnog vazduhoplovstva države Srbije i države Crne Gore.

5. Ova naredba stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srbije" i "Službenom listu Republike Crne Gore".