UPUTSTVO
ZA IZVRŠENJE ZAKONA O PRVOJ EMISIJI DUGOROČNIH OBVEZNICA REPUBLIKE SRBIJE

("Sl. glasnik RS", br. 27/2000, 57/2000, 73/2004 i 98/2004)

 1. Dospele obaveze Republike Srbije za dodatak na decu i materinski dodatak po Zakonu o društvenoj brizi o deci ("Službeni glasnik RS", br. 49/92, 29/93, 53/93, 67/93, 28/94, 47/94, 48/94 i 25/96) izvršiće se u skladu sa Zakonom o prvoj emisiji dugoročnih obveznica Republike Srbije ("Službeni glasnik RS", broj 25/2000), izdavanjem dugoročnih obveznica.

Isplata dospelih obaveza iz tačke 1 ovog uputstva za iznos od 1.000,00 dinara i manje i iznos koji nije moguće rasporediti na apoensku strukturu, isplaćuje se gotovinski, istovremeno sa uručivanjem obveznica.

 2. Dodatak na decu izmiruje se korisnicima, u skladu sa tačkom 1 ovog uputstva, za pravo koje im pripada u vremenu od 1. aprila 1998. godine do 30. juna 2000. godine, a materinski dodatak za pravo koje im pripada u vremenu od 1. avgusta 1998. godine do 30. juna 2000. godine.

 3. Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike (u daljem tekstu: Ministarstvo) vrši obradu podataka za korisnike prava na dodatak na decu, koji sadrže: ime i prezime, jedinstveni matični broj građana (u daljem tekstu: JMB građana), broj predmeta, adresu, naziv pošte i poštanski broj, broj dostavnog reona pošte i ukupan iznos dospelih dodataka na decu od 1. aprila 1998. godine do 30. juna 2000. godine.

 4. Opštinska uprava - služba za poslove društvene brige o deci u opštini (u daljem tekstu: opštinska uprava) vrši obradu podataka za korisnike prava na materinski dodatak, koji sadrže: ime i prezime, JMB građana, broj predmeta, adresu, naziv pošte i poštanski broj, broj dostavnog reona pošte i ukupan iznos dospelih materinskih dodataka od 1. avgusta 1998. godine do 30. juna 2000. godine.

 5. Ministarstvo vrši obradu podataka i za korisnike čiji je iznos dospelih potraživanja 1.000,00 dinara i manje, uz naznaku: "dospele obaveze za dodatak na decu, odnosno materinski dodatak do 30. juna 2000. godine".

 6. Podatke iz tač. 3, 4 i 5 Ministarstvo dostavlja u elektronskom obliku Poštanskoj štedionici postupno, i to: u vremenu od 24. jula do 3. avgusta 2000. godine podatke za dodatak na decu, odnosno od 24. jula do 20. avgusta 2000. godine podatke za materinski dodatak, po dostavnim reonima pošta.

 7. Poštanska štedionica, na osnovu podataka iz tačke 6 ovog uputstva utvrđuje apoensku strukturu za svakog korisnika i gotovinski iznos koji nije moguće rasporediti na apoensku strukturu.

Apoenska struktura iz stava 1 ove tačke, određuje se korišćenjem najmanjeg broja apoena, potrebnih za izmirenje dospelih obaveza, za svakog korisnika.

 8. Poštanska štedionica dostavlja podatke o apoenskoj strukturi Narodnoj banci Srbije - Zavod za izradu novčanica i kovanog novca (u daljem tekstu: Zavod), a podatke o ukupnom iznosu sredstava koji nije moguće rasporediti na apoensku strukturu Ministarstvu, u roku od dva dana od dobijanja podataka od Ministarstva.

 9. Zavod štampa obveznice sa kuponima postupno, od šestog dana od dana dobijanja podataka o apoenskoj strukturi, od Poštanske štedionice.

Poslednji rok za isporuku obveznica iz stava 1 ove tačke je 31. avgust 2000. godine.

Odštampane obveznice za korisnike, kojima će se naknadno utvrditi mesto dostavljanja, ostaju na čuvanju u Zavodu.

10. Poštanska štedionica štampa Uputnicu - obrazac br. 1 na kojem će se posebno, pored imena i adrese korisnika, naznačiti ukupan iznos prava za svakog korisnika, iznos isplate u obveznicama po apoenskoj strukturi i iznos koji nije raspoređen na apoensku strukturu obveznica.

Istovremeno, Poštanska štedionica štampa i uputnice za iznos od 1.000,00 dinara i manje, na osnovu podataka dobijenih od Ministarstva.

Na osnovu podataka iz st. 1 i 2 ove tačke, Poštanska štedionica štampa i spiskove koji sadrže podatke navedene u tač. 3, 4, 5 i 10 ovog uputstva, u dva primerka.

Poštanska štedionica će do 30. jula 2004. godine dostaviti Ministarstvu konačne spiskove uručenih obveznica iz stava 3 ove tačke u papirnom i elektronskom obliku.

11. Ministarstvo dostavlja pisani nalog Poštanskoj štedionici o vremenu uručivanja obveznica i isplati iz tačke 1 stav 2 ovog uputstva, radi njihove istovremene distribucije i isplate.

12. Pošta, istovremeno uručuje obveznice i vrši isplatu iznosa od 1.000,00 dinara i manje, kao i iznosa koji nisu mogli biti raspoređeni na utvrđenu apoensku strukturu, lično korisniku.

13. Pošta je u obavezi da u roku od 5 dana dva puta pokuša uručenje obveznica, a u slučaju neuspelog uručenja nakon drugog pokušaja, primaocu ostavlja izveštaj sa naznakom "Obveznice RS", u kome je navedeno da se ista može podići u pošti u roku od 15 dana.

14. Neisplaćene uputnice, neuručene obveznice i spisak iz tačke 10 stav 3 ovog uputstva, Pošta vraća Poštanskoj štedionici, u rokovima i na način utvrđen ugovorom i iste dostavlja Ministarstvu, kao i novčana sredstva koja nisu isplaćena.

Poštanska štedionica će do 30. jula 2004. godine konačne spiskove neuručenih obveznica i neisplaćenih uputnica iz tačke 10 stava 3 ovog uputstva dostaviti Ministarstvu u papirnom i elektronskom obliku.

Poštanska štedionica popisaće neuručene obveznice u papirnom i elektronskom obliku koje se zateknu u Poštanskoj štedionici i deponovaće ih u Narodnu banku Srbije - Direkciju za poslove trezora do 31. jula 2004. godine.

Ministarstvo će popisati neuručene obveznice u papirnom i elektronskom obliku koje se zateknu u Ministarstvu i deponovaće ih u Narodnu banku Srbije - Direkciju za poslove trezora do 31. jula 2004. godine.

15. Ministarstvo dostavlja neuručene obveznice opštinskoj upravi radi uručivanja, odnosno čuvanja, na način, koji će utvrditi Ministarstvo.

16. Opštinska uprava je obavezna da Ministarstvo obaveštava o neuručenim obveznicama, do 31. decembra svake godine, a o uručenim svakog meseca.

17. Isplata dospelih kupona na nominalnu vrednost i kamatnih kupona istog dospeća vrši se na šalterima Pošte, o rokovima dospeća, 1. januara i 1. jula svake godine, počev od 1. januara 2001. godine.

Pošta vrši obračun, o rokovima dospeća, po opštoj eskontnoj stopi Narodne banke Srbije, uvećanoj za 10%, upis i isplatu kamata, uz poništavanje isplaćenih kupona.

Donosiocu obveznica Pošta izdaje potvrdu o prijemu kupona.

Potvrda sadrži: redni broj, broj kupona, seriju, kontrolni broj, nominalnu vrednost, iznos dospele kamate za svaki preuzeti kupon, ukupan iznos za isplatu, lične podatke i potpis donosioca kupona.

Potvrda se izdaje u dva primerka, od kojih se jedan izdaje donosiocu kupona, a drugi zadržava Pošta.

Pošta kontroliše ispravnost kupona na propisani način, obračunava kamatu i vrši isplatu donosiocu kupona, fizičkom licu, u roku od 15 dana od dana prijema obveznica.

Donosiocu obveznica - pravnom licu i preduzetniku Pošta na propisan način vrši obračun kamate i isplatu kupona u roku od 30 dana od dana prijema kupona na tekući račun.

Ukoliko se u postupku kontrole utvrdi neispravnost kupona, isplata po osnovu izdate potvrde neće se izvršiti, a kuponi će biti predati nadležnom organu.

Pošta može limitirati broj i iznos primljenih kupona u jednom danu, po donosiocu, na istom isplatnom mestu.

Isplata kupona vrši se u jedinicama poštanske mreže (isplatno mesto) koje su tehničko-tehnološki osposobljene za isplatu a prema Spisku pošta u kojima se vrši isplata obveznica, koji je odštampan uz ovo uputstvo i čini njegov sastavni deo.

Drugi kamatni kupon može se naplatiti do 31. jula 2004. godine.

17a. Isplata dospelih kupona na nominalnu vrednost obveznica i kamatnih kupona istog dospeća za pravna lica i preduzetnike vrši se na šalterima pošte o rokovima dospeća, uz dostavljanje kupona, specifikacije o predatim kuponima prve emisije dugoročnih obveznica Republike Srbije i posebne uplatnice.

Specifikacija iz stava 1 ove tačke sadrži: redni broj, seriju, kontrolni broj, rok dospeća, nominalnu vrednost kupona, iznos dospele kamate i ukupan iznos nominalne vrednosti dospelih kupona.

Pravno lice, odnosno preduzetnik u specifikaciju o predatim kuponima unosi podatke iz stava 2 ove tačke, osim iznosa dospele kamate koji obračunava i upisuje pošta.

Specifikaciju o predatim kuponima potpisuje i overava pečatom pravno lice, odnosno preduzetnik i ovlašćeno lice pošte.

Podatke na posebnoj uplatnici upisuje pravno lice, odnosno preduzetnik, osim ukupnog iznosa dospelih kupona na nominalnu vrednost i kamatnih kupona istog dospeća, koji upisuje pošta i vrši uplatu na žiro račun pravnog lica, odnosno preduzetnika.

18. Pošta vodi dnevnik isplata o isplaćenim kuponima u duplikatu i na kraju dana original sa prijavom isplata i prilozima, dostavlja Poštanskoj štedionici.

19. Za isplate počevši od 1. jula 2004. godine, Poštanska štedionica, na osnovu podataka o isplaćenim kuponima, dostaviće Ministarstvu finansija - Upravi za javna plaćanja (u daljem tekstu: UJP) zbirni nedeljni izveštaj u tekućoj, za prethodnu nedelju koji sadrži: datum isplate, seriju obveznice, kontrolni broj obveznice, rok dospeća, nominalnu vrednost kupona, iznos dospele kamate i ukupan iznos za isplatu (u daljem tekstu: izveštaj) u papirnom i elektronskom obliku.

UJP izvršiće kontrolu ispravnosti dostavljenog izveštaja iz stava 1 ove tačke i ispravnost poništenih kupona i pismeno obavestiti Ministarstvo koji iznos treba priznati i uplatiti Poštanskoj štedionici za ispravne kupone u vidu glavnice i kamate, najkasnije u roku od 15 dana od prijema izveštaja.

Na osnovu izveštaja iz stava 1 ove tačke Ministarstvo će, u roku od tri dana od izvršene kontrole ispravnosti, podneti zahtev za preuzimanje obaveze i zahtev za plaćanje sa preuzetom obavezom Ministarstvu finansija - Sektoru za trezor koji će u roku od pet dana od prijema zahteva dati nalog za plaćanje UJP.

19a. Za isplate zaključno sa 30. junom 2004. godine Poštanska štedionica će do 31. decembra 2004. godine, na osnovu podataka o isplaćenim obveznicama u periodu od 1. januara 2001. do 2. aprila 2004. godine, dostaviti UJP zbirni izveštaj o isplaćenim ispravnim kuponima i datumima isplate, popis isplaćenih ispravnih kupona po serijama i kontrolnim brojevima u papirnom i elektronskom obliku i poništene kupone.

UJP će izvršiti kontrolu izveštaja i ispravnost kupona iz stava 1 ove tačke najkasnije do 30. juna 2005. godine i obavestiti Ministarstvo o tome koji iznos treba priznati i uplatiti Poštanskoj štedionici.

Poštanska štedionica i Ministarstvo će na osnovu izveštaja iz stava 1 ove tačke i izvršenih uplata u periodu od 25. decembra 2000. do 2. aprila 2004. godine, izvršiti sravnjenje u roku od 15 dana.

20. Ministarstvo prenosi Poštanskoj štedionici, tri dana pre dospeća, avans u visini od 50% sredstava dospele rate, umanjene za iznos kupona realizovanih pre roka dospeća, a preostali iznos sredstava za ispravne kupone, u skladu sa tačkom 6 st. 2 i 3 ovog uputstva.

21. Pravna lica, preduzetnici i fizička lica mogu, pre roka dospeća, upotrebiti kupone za izmirivanje obaveza i vršiti plaćanje roba i usluga, u skladu sa Zakonom.

22. Pravna lica i preduzetnici mogu izmirivati obaveze, u dvostrukom iznosu, po osnovu javnih prihoda dospelih do 31. marta 1999. godine, predajom dospelih i nedospelih kupona koji sadrže nominalnu vrednost i dospelih kamatnih kupona uz predaju nedospelih kamatnih kupona Republičkoj upravi javnih prihoda - Područna jedinica (u daljem tekstu: RUJP - Područna jedinica).

Na osnovu predaje kupona iz stava 1 ove tačke RUJP - Područna jedinica vrši razduživanje obveznika, uz poništavanje kupona.

23. Ako je vrednost kupona veća od visine duga poreskog obveznika, zbog neslaganja duga sa vrednošću apoena dugoročnih obveznica, nadležni poreski organ će razliku priznati kao plaćanje obaveza koje dospevaju u narednom periodu.

24. Poreskom obvezniku - donosiocu obveznica, nadležni poreski organ izdaje Potvrdu o prijemu kupona - Obrazac br. 2 i Specifikaciju obaveza po osnovu javnih prihoda - Obrazac br. 3, koje su izmirene predajom kupona.

Obrasci iz stava 1 ove tačke izdaju se u dva primerka, od kojih se jedan daje poreskom obvezniku - donosiocu kupona, a drugi zadržava nadležni poreski organ, radi razduženja na individualnom poreskom računu poreskog obveznika.

Ministarstvo finansija - Poreska uprava kontroliše ispravnost kupona na propisani način, obračunava kamatu i vrši razduživanje poreskih obveznika, u roku od 30 dana od dana prijema obveznica.

25. RUJP mesečno sačinjava Izveštaj o primljenim kuponima i naplati javnih prihoda putem kupona - Obrazac br. 4, sa stanjem poslednjeg dana u mesecu za taj mesec u dva primerka, od kojih jedan dostavlja Ministarstvu do 15. u mesecu za prethodni mesec, a drugi zadržava za sopstvene potrebe.

Za primljene kupone počevši od 1. jula 2004. godine, Ministarstvo finansija - Poreska uprava će izveštaj iz stava 1 ove tačke sa specifikacijom primljenih ispravnih kupona po serijama i kontrolnim brojevima u papirnom i elektronskom obliku i poništene ispravne kupone dostaviti UJP na kontrolu.

UJP će u roku od 30 dana po prijemu izveštaja iz stava 1 ove tačke dostaviti izveštaj Ministarstvu o kontroli i ispravnosti izveštaja iz stava 2 ove tačke.

25a. Za primljene kupone zaključno sa 30. junom 2004. godine, Ministarstvo finansija - Poreska uprava će, do 31. decembra 2004. godine na osnovu podataka o primljenim ispravnim kuponima u periodu od 1. januara 2001. do 2. aprila 2004. godine, dostaviti UJP zbirni izveštaj o primljenim ispravnim kuponima koji sadrži: datum isplate, seriju obveznice, kontrolni broj obveznice, rok dospeća, nominalnu vrednost kupona, iznos dospele kamate i ukupan iznos za isplatu (u daljem tekstu: izveštaj) u papirnom i elektronskom obliku i poništene kupone.

UJP će izvršiti kontrolu izveštaja i ispravnost kupona iz stava 1 ove tačke najkasnije do 30. juna 2005. godine i overeni izveštaj po obavljenoj kontroli dostaviti Ministarstvu finansija - Poreskoj upravi i Ministarstvu.

26. Pravna lica i preduzetnici mogu izmirivati dospele neizmirene obaveze, po osnovu dinarskih obaveza prema Fondu za razvoj Republike Srbije (u daljem tekstu: Fond), u dvostrukom iznosu, predajom dospelih i nedospelih kupona, koji sadrže nominalnu vrednost i dospelih kamatnih kupona, uz predaju nedospelih kamatnih kupona.

Predajom kupona iz stava 1 ove tačke, Fond vrši razduživanje korisnika kredita, uz poništavanje kupona.

27. Korisniku kredita iz tačke 26 ovog uputstva, Fond izdaje Potvrdu o prijemu kupona - Obrazac F br. 5 i Specifikaciju obaveza izmirenih predajom kupona - Obrazac F br. 6.

Za primljene kupone počevši od 1. jula 2004. godine, Fond će dostaviti UJP zbirni izveštaj o primljenim ispravnim kuponima koji sadrži: datum isplate, seriju obveznice, kontrolni broj obveznice, rok dospeća, nominalnu vrednost kupona, iznos dospele kamate i ukupan iznos za isplatu (u daljem tekstu: izveštaj) na kontrolu u papirnom i elektronskom obliku.

UJP će u roku od 30 dana po prijemu izveštaja iz stava 1 ove tačke nakon njegove kontrole overeni izveštaj dostaviti Ministarstvu.

Obrasci iz stava 1 ove tačke izdaju se u dva primerka, od kojih se jedan uručuje korisniku kredita - donosiocu kupona, a drugi zadržava Fond, radi razduženja po pojedinim partijama kredita.

27a. Za primljene kupone zaključno sa 30. junom 2004. godine Fond će do 31. decembra 2004. godine, na osnovu podataka o primljenim ispravnim kuponima u periodu od 1. januara 2001. do 2. aprila 2004. godine, dostaviti UJP zbirni izveštaj o primljenim ispravnim kuponima, koji sadrži: datum isplate, seriju obveznice, kontrolni broj obveznice, rok dospeća, nominalnu vrednost kupona, iznos dospele kamate i ukupan iznos za isplatu (u daljem tekstu: izveštaj) u papirnom i elektronskom obliku i poništene ispravne kupone.

UJP će izvršiti kontrolu izveštaja i ispravnost kupona iz stava 1 ove tačke najkasnije do 30. juna 2005. godine i overeni izveštaj po obavljenoj kontroli dostaviti Fondu i Ministarstvu.

28. Fond sačinjava Zbirni mesečni izveštaj - Obrazac F br. 7, o primljenim kuponima kojima su izmirene obaveze prema Fondu, u dva primerka.

Izveštaj iz stava 1 ove tačke sačinjava se, sa stanjem poslednjeg dana u mesecu za taj mesec, do 10. u mesecu za prethodni mesec i isti dostavlja Ministarstvu, a drugi zadržava Fond za sopstvene potrebe.

29. Kamatu na dospele kamatne kupone obračunava i upisuje, za izmirenje obaveza po osnovu javnih prihoda i dinarskih obaveza po osnovu kredita prema Fondu, RUJP - Područna jedinica, odnosno Fond.

30. Na osnovu izveštaja Poštanske štedionice iz tač. 14 i 19 ovog uputstva, RUJP iz tačke 25 ovog uputstva i Fonda iz tačke 28 ovog uputstva, Ministarstvo sačinjava izveštaj o realizovanim kuponima do 15. u mesecu za prethodni mesec, u dva primerka, od kojih jedan dostavlja Ministarstvu finansija, a drugi zadržava za svoje potrebe.

31. Fizička lica - imaoci kupona, mogu izmirivati obaveze iz člana 8 stav 1 tač. 1) do 3) Zakona, predajom dospelih i nedospelih kupona koji sadrže nominalnu vrednost i dospelih kamatnih kupona, uz predaju nedospelih kamatnih kupona, RUJP - Područna jedinica.

Predajom kupona iz stava 1 ove tačke, RUJP - Područna jedinica vrši razduživanje obveznika, uz poništavanje kupona.

RUJP - Područna jedinica, poreskom obvezniku iz stava 1 ove tačke, izdaje Potvrdu - Obrazac br. 2 i Specifikaciju - Obrazac br. 3 iz tačke 24 ovog uputstva.

32. Fizička lica - imaoci kupona mogu izmirivati obaveze iz člana 8 stav 1 tačka 4) Zakona, predajom dospelih i nedospelih kupona koji sadrže nominalnu vrednost i dospelih kamatnih kupona, uz predaju nedospelih kamatnih kupona, Ministarstvu finansija - Sektor za imovinsko-pravne poslove.

Predajom kupona iz stava 1 ove tačke, Ministarstvo finansija vrši razduživanje kupca stana.

Ministarstvo finansija izdaje kupcu stana potvrdu o iznosu izmirenih obaveza, po osnovu zaključenog ugovora o otkupu stana.

Ministarstvo finansija, sačinjava izveštaj o primljenim kuponima, kojima su izmirene obaveze po osnovu otkupa stana, u dva primerka, od kojih jedan dostavlja Ministarstvu, a drugi zadržava za sopstvene potrebe.

33. Imaoci kupona iz člana 8 stav 1 tač. 5), 6) i 7) Zakona mogu realizovati kupone o rokovima dospeća.

34. Međusobna prava i obaveze između Ministarstva, Zavoda, Poštanske štedionice i Pošte za sprovođenje ovog uputstva regulisaće se ugovorima.

35. Uputnica - Obrazac br. 1, Potvrda - Obrazac br. 2, Specifikacija - Obrazac br. 3, Izveštaj - Obrazac br. 4, Potvrda - Obrazac F br. 5, Specifikacija - Obrazac F br. 6, Zbirni mesečni izveštaj - Obrazac F br. 7, odštampani uz ovo uputstvo, čine njegov sastavni deo.

36. Ovo uputstvo objaviti u "Službenom glasniku Republike Srbije".

 

Samostalna odredba Uputstva o izmenama i dopunama
Uputstva za izvršenje Zakona o prvoj emisiji dugoročnih
obveznica Republike Srbije

("Sl glasnik RS", br. 73/2004)

14. Ovo uputstvo stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srbije", a primenjivaće se od 1. jula 2004.

 

Samostalna odredba Uputstva o izmenama i dopunama
Uputstva za izvršenje Zakona o prvoj emisiji dugoročnih
obveznica Republike Srbije

("Sl glasnik RS", br. 98/2004)

2. Ovo uputstvo stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srbije".

 

 

REPUBLIKA SRBIJA
REPUBLIČKA UPRAVA
JAVNIH PRIHODA
Odeljenje za utvrđivanje i naplatu
javnih prihoda ___________
Broj: ___________________
Dana: __________________

Obrazac br. 2

 

POTVRDA

Potvrđuje se da je poreski obveznik _____________________
                                                                 (ime i prezime)

(prebivalište, odnosno sedište obveznika), (ulica i broj) (JMBG, odnosno mat. br. obv.) dana ____________, predao RUJP-Odeljenju za utvrđivanje i naplatu javnih prihoda _______ kupona dugoročnih obveznica Republike Srbije, emitovane u skladu sa Zakonom o prvoj emisiji dugoročnih obveznica Republike Srbije ("Službeni glasnik RS", broj 25/2000), od strane Republike Srbije, na ime izmirenja obaveza po osnovu javnih prihoda, i to:

Red. br.

Serija

Kontrolni broj

Rok dospeća

Nominalna vrednost

Iznos dospele kamate

1

2

3

4

5

6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UKUPNO:

 

 

Ova potvrda služi poreskom obvezniku kao dokaz da je izvršio plaćanje obaveza po osnovu javnih prihoda u iznosu naznačenom u Specifikaciji broj: _________.

Dugoročne obveznice predao:
___________________________
(ime i prezime lica)
___________________________
(prebivalište, odnosno sedište
obveznika)
___________________________
(ulica i broj)
___________________________
(JMBG, odnosno matični broj
obveznika)

Dugoročne obveznice
primio:
_______________________
(potpis ovlašćenog lica i pečat)

 

REPUBLIKA SRBIJA
REPUBLIČKA UPRAVA
JAVNIH PRIHODA
Odeljenje za utvrđivanje i naplatu
javnih prihoda ________________
Broj: ________________________
Dana: _______________________

 

Obrazac br. 3

 

SPECIFIKACIJA BR. ___

Potvrđuje se da je poreski obveznik _______________________
                                                                     (ime i prezime)

(prebivalište, odnosno sedište obveznika), (ulica i broj) (JMBG, odnosno mat. br. obv.) dana ____________, predao RUJP-Odeljenju za utvrđivanje i naplatu javnih prihoda _______ kupona dugoročnih obveznica Republike Srbije, emitovane u skladu sa Zakonom o prvoj emisiji dugoročnih obveznica Republike Srbije ("Službeni glasnik RS", broj 25/2000), od strane Republike Srbije, po Potvrdi broj: ________ izmirio obaveze po osnovu javnih prihoda, i to:

Red.
broj

Vrsta javnog
prihoda

Uplatni račun
javnog prihoda

Iznos

1

2

3

4

 

 

 

 

 

 

 

 

UKUPNO:

 

 

Specifikaciju primio:
_________________________
(ime i prezime lica)
_________________________
(prebivalište, odnosno sedište
obveznika)
_________________________
(ulica i broj)
_________________________
(JMBG, odnosno matični broj
obveznika)

Specifikaciju izdao:
_________________________
(Potpis ovlašćenog lica i pečat)

 

REPUBLIKA SRBIJA
REPUBLIČKA UPRAVA
JAVNIH PRIHODA
Broj: ___________
Datum: _________

 

Obrazac br. 4

 

 

 

 

 

 

 

 

IZVEŠTAJ

O PRIMLJENIM DUGOROČNIM OBVEZNICAMA REPUBLIKE SRBIJE I NAPLATI OBAVEZA PO OSNOVU JAVNIH PRIHODA PUTEM PRVE EMISIJE DUGOROČNIH OBVEZNICA REPUBLIKE SRBIJE ZA
PERIOD OD _________ DO ____________

1. Izveštaj o primljenim dugoročnim obveznicama Republike Srbije

Red.
broj

Serija

Kontrolni broj

Rok dospeća

Nominalna vrednost

Iznos dospele kamate

Iznos
nedospele kamate

1

2

3

4

5

6

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UKUPNO:

 

 

2. Izveštaj o naplati obaveza po osnovu javnih prihoda putem prve emisije dugoročnih obveznica Republike Srbije od pravnih lica i preduzetnika.

Red.
broj

Vrsta javnog prihoda

Uplatni račun javnog prihoda

Iznos

1

2

3

4

 

 

 

 

 

 

 

 

UKUPNO:

 

3. Izveštaj o naplati obaveza po osnovu javnih prihoda putem prve emisije dugoročnih obveznica Republike Srbije od fizičkih lica.

Red.
broj

Vrsta javnog prihoda

Uplatni račun javnog prihoda

Iznos

1

2

3

4

 

 

 

 

 

 

 

 

UKUPNO:

 

_________________________
(Potpis ovlašćenog lica i pečat)

REPUBLIKA SRBIJA
Fond za razvoj Republike Srbije
Broj: ________________
Datum: ______________

Obrazac F. br. 5

 

 

 

 

 

 

 

POTVRDA BROJ________________

Potvrđuje se da je korisnik kredita _______________________
                                                            (naziv korisnika kredita)

iz ___________________ dana _____________________, predao Fondu za razvoj Republike Srbije ________ kupona dugoročnih obveznica Republike Srbije, emitovanih u skladu sa Zakonom o prvoj emisiji dugoročnih obveznica Republike Srbije ("Službeni glasnik RS", broj 25/2000), na ime izmirenja obaveza po dinarskim kreditima, i to:

Red.
broj

Serija

Kontrolni broj

Rok dospeća

Nominalna vrednost din.

Iznos dospele
kamate din.

1

2

3

4

5

6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UKUPNO:

 

 

 

 

Ova potvrda služi korisniku kredita kao dokaz da je izmirio obaveze po osnovu kredita u iznosu naznačenom u specifikaciji br. _________.

Kupone dugoročnih
obveznica predao
________________________
(potpis ovlašćenog lica i pečat)

Kupone dugoročnih obveznica primio
__________________________
(potpis ovlašćenog lica i pečat)

 

REPUBLIKA SRBIJA
Fond za razvoj Republike Srbije
Broj: ______________
Datum:_____________

Obrazac F br. 6

SPECIFIKACIJA BR. ____

Potvrđuje se da je korisnik kredita _______________________
                                                           (naziv korisnika kredita)

iz ____________________ dana ___________________, predao Fondu za razvoj Republike Srbije ______________ kupona dugoročnih obveznica Republike Srbije, emitovanih u skladu sa Zakonom o prvoj emisiji dugoročnih obveznica Republike Srbije ("Službeni glasnik RS", broj 25/2000), po Potvrdi broj _______ i izmirio obaveze po kreditima, i to:

Red.broj

Broj ugovora o kreditu

Namena
kredita

Partija kredita

Iznos kredita u din.

Izmirena otplata po kreditu u din.

Izmirena kamata po kreditu u din.

Ukupno (6+7)

1

2

3

4

5

6

7

8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UKUPNO:

 

 

 

 

 

 

Specifikaciju izdao
______________________
(potpis ovlašćenog lica i pečat)

Specifikaciju primio
___________________________
(potpis ovlašćenog lica i pečat

 

REPUBLIKA SRBIJA
Fond za razvoj Republike Srbije
Broj: ______________
Datum: ____________

Obrazac F br. 7

 

ZBIRNI MESEČNI IZVEŠTAJ

o primljenim kuponima prve emisije dugoročnih obveznica Republike Srbije od korisnika kredita Fonda za razvoj
Republike Srbije, za __________ 2000. godine.
                                    (mesec)

Red. br.

Serija

Kontrolni broj

Rok dospeća

Nominalna vrednost din.

Iznos dospele kamate din.

Iznos nedospele kamate din.

Ukupno (5+6)

1

2

3

4

5

6

7

8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UKUPNO:

 

 

 

 

 

 

________________________
(potpis ovlašćenog lica i pečat)

 

SPISAK POŠTA U KOJIMA SE VRŠI
ISPLATA OBVEZNICA

RJ BEOGRAD CENTAR


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

11101 Beograd 1

Takovska 2

011/338-417

2.

11102 Beograd 3

Zmaj Jovina 17

632-673

3.

11103 Beograd 4

Nušićeva 14

3223-139

4.

11104 Beograd 5

Beogradska 5

334-1415

5.

11000 Beograd 6

S. Penezića 2

645-392

6.

11106 Beograd 10

Cara Dušana 14-16

637-070

7.

11109 Beograd 14

Bul. revolucije 121

402-025

8.

11111 Beograd 17

Bul. revolucije 78

3223-526

9.

11120 Beograd 35

27. marta 71

3376-818

10.

11060 Beograd 38

Patrisa Lumumbe 50

771-095

11.

11010 Beograd 48

Kumodraška 153

3976-385

12.

11127 Beograd 57

Bul. revolucije 221

416-424

13.

11130 Kaluđerica

Borisa Kidriča 7a

3410-944

14.

11306 Grocka

Bul. oslobođenja 24

894-431

15.

11166 Beograd 112

Kralja Milana 14

3347-882

16.

11167 Beograd 113

Njegoševa 7

3347-551

17.

11158 Beograd 118

Katanićeva 24

2442-662

18.

11124 Beograd 45

Nemanjina 22-26

3616-570

19.

11113 Beograd 20

S. Penezića 17a

682-372

20.

11210 Beograd 26

Zrenjaninski put bb

711-651

21.

11114 Beograd 21

Učiteljska 60

3471-219

22.

11168 Beograd 114

Kneza Miloša 24

3068-177

23.

11211 Borča

Proleterska 15

3326-474

24.

11107 Beograd 11

Kruševačka 48

2438-297

25.

11108 Beograd 12

29. novembra 68a

2761-776

26.

11110 Beograd 15

Maksima Gorkog 2

2437-313

27.

11112 Beograd 19

Lomina 7

3282-743

28.

11050 Beograd 22

Ustanička 182

4884-011

29.

11118 Beograd 32

Maksima Gorkog 89

3443-611

30.

11149 Beograd 64

Zaplanjska 86

3975-612

31.

11160 Beograd 74

Mirijevski venac 22a

3431-079

32.

11169 Beograd 115

Kneza Miloša 81

3614-389


RJ BEOGRADSKI VENAC


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

11030 Beograd 8

Šumadijski trg 2

011/554-930

2.

11142 Beograd 13

Koste Glavinića 7a

3691-885

3.

11148 Beograd 60

Paunova 24

3671-703

4.

11193 Beograd 61

Borska 15a

3910-882

5.

11137 Beograd 73

Ratka Vujovića Čoče 28

5332-404

6.

11090 Beograd 75

Pilota M. Petrovića 8-12

3564-480

7.

11231 Beograd 79

Slavka Miljovića 98a

8041-131

8.

11460 Barajevo

Svetosavska 4

685-695

9.

11500 Obrenovac

Miloša Obrenovića 75

874-904

10.

11253 Sremčica

Beogradska 157a

8012-787

11.

11550 Lazarevac

13. proleterska 30

8123-234

12.

11450 Sopot

Milosava Vlajića 15

8251-475

13.

11400 Mladenovac

Janka Katića 8

8221-121

14.

11040 Beograd 33

Neznanog junaka 2a

667-676


RJ ZEMUN


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

11070 Beograd 27

Pohorska 2

011/601-777

2.

11172 Beograd 30

Pariske komune 13

604-897

3.

11174 Beograd 43

Jurija Gagarina 221

155-659

4.

11181 Beograd 47

Bul. Nikole Tesle 3

600-121

5.

11177 Beograd 53

Jurija Gagarina 81

1775-839

6.

11170 Beograd 58

Milentija Popovića 9

139-753

7.

11180 Beograd 59

Aerodrom

676-193

8.

11188 Beograd 67

Dr Ivana Ribara 91

1775-619

9.

11080 Beograd 80

Glavna 8

197-956

10.

11182 Beograd 81

Prvomajska 8

612-210

11.

11273 Beograd 87

Mitraljetina 2

8480-402

12.

11075 Beograd 97

Palmira Toljatija 5

699-314

13.

11077 Beograd 99

Partizanske avijacije 25

1763-558

14.

11150 Beograd 105

Bulevar umetnosti 16a

140-488

15.

11198 Beograd 123

Bulevar umetnosti 4-6

3110-900

16.

11199 Beograd 124

Novosadski put bb

3129-173

17.

11072 Beograd 126

Bulevar Mihaila Pupina 16

3190-207/200

18.

11189 Beograd 71

Tošin bunar 148

692-096

19.

11071 Beograd 125

Bežanijska kosa bb - KBC

3010-769

20.

11196 Beograd 116

Vladimira Popovića 9

3112-902

21.

11179 Beograd 55

Bulevar AVNOJ-a 84

132-889

22.

11197 Beograd 119

Jurija Gagarina 155a

3188-564


RJ SMEDEREVO


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

11300 Smederevo

Karađorđeva 8

026/225-118

2.

11320 Velika Plana

Miloša Velikog 111

522-025

3.

11407 Selevac

 

421-220

4.

11325 Markovac

4. jula 1

861-000

5.

11420 Smed. Palanka

I srpski ustanak 25

321-394


RJ POŽAREVAC


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

12220 Vel. Gradište

Kneza Lazara 15

012/62-213

2.

12374 Žabari

Kneza Miloša 91

250-224

3.

12320 Žagubica

Maršala Tita 17

443-585

4.

12208 Kostolac

Trg brat. jedinstva 2

241-666

5.

12240 Kučevo

Svetog Save 118

52-725

6.

12311 Malo Crniće

Maršala Tita 125

280-383

7.

12000 Požarevac

J. Srbanovića 3

210-222

8.

12103 Požarevac 3

Čede Vasovića 74

224-876

9.

12309 Šetonje

Maršala Tita 88

447-440

10.

12254 Rabrovo

Žanke Stokić 20

885-111

11.

12316 Krepoljin

Trg slobode 1

422-103

12.

12107 Požarevac 7

Knez Milošev venac bb

220-691

13.

12223 Golubac

Dunavska 9

78-262

14.

12300 Petrovac

Srpskih vladara 157

31-221


RJ VALJEVO


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

14000 Valjevo

Vuka Karadžića 5

014/227-172

2.

14210 Ub

Kralja Petra 39

41-011

3.

14224 Lajkovac

Vojvode Mišića 13

71-021

4.

14253 Osečina

Braće Nedića 1

51-330

5.

14241 Mionica

Vojvode Mišića 66

61-155

6.

14240 Ljig

Luke Spasojevića 12

85-163

7.

14105 Valjevo 5

Oslobodioci Valjeva 30

228-212


RJ ŠABAC


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

15000 Šabac

Karađorđeva 10

015/321-270

2.

15300 Loznica

Jovana Cvijića 4

882-222

3.

15350 Bogatić

Mike Mitrovića 2

411-123

4.

15320 Ljubovija

Vojvode Mišića 61

661-471

5.

15318 Mali Zvornik

Kralja Petra I 9

471-222

6.

15316 Banja Koviljača

Narodnog fronta 42

818-280

7.

15314 Krupanj

Maršala Tita 2

681-130

8.

15220 Koceljeva

Omladinska 1

556-005


RJ PANČEVO


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

26101 Pančevo 1

Đure Đakovića 11

013/516-744

2.

26106 Pančevo 6

Štrosmajerova 1

515-985

3.

26340 Bela Crkva

Maršala Tita 1

852-052

4.

26210 Kovačica

JNA 64

661-123

5.

26220 Kovin

Poštanska 1

742-422

6.

26310 Alibunar

Trg Maršala Tita 1

641-511

7.

26204 Opovo

Borisa Kidriča 24

681-040

8.

26314 Ban. Novo Selo

Lole Ribara bb

615-089

9.

26300 Vršac

Žarka Zrenjanina 15

821-117


RJ UŽICE


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

31000 Užice 1

Dimitrija Tucovića 42

031/514-617

2.

31102 Užice 2

Mihaila Pupina 2

512-900

3.

31103 Užice 3

Miloša Obrenovića bb

562-305

4.

31230 Arilje

Sv. Ahimija 35

891-550

5.

31310 Čajetina

Zlatiborska 28

831-332

6.

31260 Kosjerić

Karađorđeva

881-170

7.

31320 Nova Varoš

Trg vojvode Bojovića 1

61-093

8.

31210 Požega

Heroja Bondžulića 2

811-116

9.

31333 Priboj 3

12. januara

55-702

10.

31315 Zlatibor

Prve partizan. bolnice bb

841-303

11.

31300 Prijepolje

Valterova 101

033/712-222

12.

31330 Priboj 1

Nemanjina 60

033/55-695

13.

31250 Bajina Bašta

Vuka Karadžića 7

033/851-250

14.

31205 Sevojno

Milivoja Marića bb

033/532-502


RJ ČAČAK


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

32101 Čačak 1

Gradsko šetalište 32

032/224-111

2.

32102 Čačak 2

Železnička kolonija bb

221-739

3.

32103 Čačak 3

Heroja Đurakića 1

355-050

4.

32230 Guča

Bogdana Kapelana 3

854-525

5.

32240 Lučani

Radnička bb

818-999

6.

32250 Ivanjica

Venljamina Marinkovića 10

661-053

7.

32300 Gor. Milanovac

Heroja Draževića 1

725-844


RJ KRAGUJEVAC


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

34105 Kragujevac

Kneza Miaila bb

014/612-640

2.

34106 Kragujevac 6

Trg slobode

330-160

3.

34110 Kragujevac 10

Atinska 3

371-617

4.

34000 Kragujevac

Kralja Petra I 11

361-600

5.

34111 Kragujevac 11

Vojvode Putnika 45

333-664

6.

34240 Knić

Knić bb

871-201

7.

34300 Aranđelovac

Ilije Garašanina 28

724-123

8.

34310 Topola

Vožda Karađorđa 27

811-420

9.

34227 Batočina

Trg Dušana Petrovića

842-100

10.

34210 Rača

Karađorđeva 26

751-222

11.

34220 Lapovo

Njegoševa 16

853-400

12.

34112 Kragujevac

Daničićeva 58

325-157


RJ JAGODINA


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

35000 Jagodina

Narodnog fronta bb

035/225-039

2.

35210 Svilajnac

Svetog Save 76

312-579

3.

35230 Ćuprija 1

Kneza Miloša 2

747-237

4.

35213 Despotovac

Despota Stefana Lazarevića 2

611-120

5.

35250 Paraćin 1

Branka Krsmanovića 16

564-012

6.

35260 Rekovac

Glavna ulica 30

711-110

7.

35252 Paraćin 2

Tome Živanovića bb

563-200

8.

35253 Paraćin 3

Kneza Miloša 1

564-199

9.

35102 Jagodina 2

Kralja Petra 13

224-504

10.

35103 Jagodina 3

Stevana Prvovenčanog 135

221-435


RJ KRALJEVO


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

36101 Kraljevo 1

Cara Lazara 37

036/312-512

2.

36000 Kraljevo

Đure Đakovića bb

355-522

3.

36210 Vrnjačka Banja

Vrnjačka 5a

664-299

4.

36354 Kopaonik

Konaci, Sunčani vrhovi bb

71-555

5.

36350 Raška

Nemanjina 22

736-000

6.

36300 Novi Pazar

AVNOJ-a bb

020/313-906

7.

36320 Tutin

Revolucije 10

020/87-733

8.

36310 Sjenica

Milorada Jovanovića 1

020/71-210


RJ KRUŠEVAC


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

37000 Kruševac

Nemanjina 2

037/29-964

2.

37230 Aleksandrovac

29. novembar 73

752-100

3.

37240 Trstenik

Cara Dušana bb

712-899

4.

37260 Varvarin

Jove Kursule bb

785-578

5.

37220 Brus

Lole Ribara bb

825-299


RJ NOVI SAD


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

21101 Novi Sad

Narodnih heroja 2

021/614-708

2.

21400 Bačka Palanka

Kralja Petra Prvog 20

744-044

3.

21420 Bač

Trg M. Tita 8

770-002

4.

21470 Bački Petrovac

Kolarčeva 4

780-002

5.

21220 Bečej

Žarka Zrenjanina 9

812-555

6.

21460 Vrbas

Gustava Krkleca 17

704-002

7.

21480 Srbobran

Karađorđeva 14

731-777

8.

21235 Temerin

Novosadska 328

842-200

9.

21102 Novi Sad

Vere Pavlović 9

365-145

10.

21132 Petrovaradin

Franje Štefančića 3

431-939


RJ SREMSKA MITROVICA


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

22320 Inđija

Vojvode Stepe 14

022/561-363

2.

22400 Ruma

JNA 155

424-002

3.

22000 Sr. Mitrovica

Kralja Petra I 2

610-770

4.

22300 Stara Pazova

Kralja Petra I 4

310-205

5.

22240 Šid

Karađorđeva 1

716-161

6.

22230 Erdevik

Pionirski park 1

752-907

7.

22406 Irig

Vojvode Putnika 3

462-011

8.

22330 Nova Pazova

Cara Dušana 6

331-013

9.

22303 Banovci-Dunav

CMZ

340-818


RJ ZRENJANIN


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

23101 Zrenjanin

Pupinova 1

023/510-060

2.

23220 Srpska Crnja

Borisa Kidriča 66

811-001

3.

23108 Zrenjanin

Bul. Veljka Vlahovića bb

737-601

4.

23109 Zrenjanin

Tomaševački drum bb

49-027

5.

23272 Novi Bečej

M. Tita 27

771-301

6.

23240 Sečanj

Vožda Karađorđa 73

841-120


RJ KIKINDA


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

23300 Kikinda

G. Drapšina 26

0230/24-110


RJ SUBOTICA


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

24000 Subotica

Lenjinov park 17

024/555-105

2.

24101 Subotica

Prvomajska 2-4

556-123

3.

24103 Subotica

Karađorđev put 40

556-874

4.

24105 Subotica

Višegradska bb

546-875

5.

24106 Subotica

Aksentija Marodića 21

566-843

6.

24107 Subotica

Franje Kluza 2

561-444

7.

24109 Subotica

Edvina Zdovca 59

557-696

8.

24116 Subotica

Ivana Milutinovića 16

551-055

9.

24411 Horgoš

Granični prelaz

792-062

10.

24205 Kelebija

Granični prelaz

789-013

11.

24300 Bačka Topola

M. Tita 42

715-905

12.

24430 Ada

M. Tita 42

853-210

13.

24420 Kanjiža

Trg oslobođenja

874-028

14.

24400 Senta

Petra Drapšina 2

815-700

15.

24340 Stara Moravica

M. Tita 119

741-029

16.

24321 Mali Iđoš

M. Tita 31

730-050

17.

24413 Palić

Horgoški put 80

753-186

18.

24118 Subotica

Nade Dimić 34

556-618

19.

24210 Bajmok

Ive Lole Ribara 1

762-055

20.

24220 Čantavir

M. Tita 35

782-398

21.

24410 Horgoš

Borisa Kidriča 2

024/792-105


RJ SOMBOR


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

25101 Sombor

Vojvode Stepanovića 32

025/22-557

2.

25250 Odžaci

Somborska 29

743-961


RJ NIŠ


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

18101 Niš 1

Vožda 13a

018/523-313

2.

18105 Niš 5

Trg 14. oktobra 6

523-780

3.

18106 Niš 6

Dimitrija Tucovića bb

560-511

4.

18108 Niš 8

Božidara Adžije bb

332-818

5.

18112 Niš 12

Pobede bb

547-329

6.

18205 Niška Banja

Sinđelićeva bb

542-005

7.

18220 Aleksinac

Kneza Miloša 125

872-509

8.

18230 Soko Banja

27. marta 21

830-201

9.

18310 Bela Palanka

Krste Jocića 1

855-030

10.

18360 Svrljig

Dušana Trifunovića bb

821-070

11.

18104 Niš 4

12. februara 37

353-866

12.

18210 Žitkovac

Ratka Jovića 21

871-133

13.

18252 Merošina

Cara Dušana bb

892-011

14.

18410 Doljevac

Doljevac bb

811-276

15.

18240 Gadžin han

Miloša Obilića bb

861-221

16.

18111 Niš 11

Bulevar Nemanjića 85

532-767


RJ LESKOVAC


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

16101 Leskovac 1

S. Markovića

016/50-552


RJ VRANJE


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

17501 Vranje 1

Kralja Stefana Prvovenčanog 49

017/22-270

2.

17503 Vranje 3

Trg bratstva i jedinstva 25

24-997

3.

17520 Bujanovac

Karađorđa Petrovića 244

651-019

4.

17523 Preševo 1

Save Kovačevića 1

60-100

5.

17527 Preševo 3

Granični prelaz

23-001

6.

17510 Vladičin Han

Svetosavska 39

473-000

7.

17530 Surdulica

7. septembra 3

815-000

8.

17528 Veliki Trnovac

Veliki Trnovac

652-993


RJ PIROT


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

18321 Gradina

granični prelaz

010/362-698

2.

18303 Pirot 3

Trg Republike bb

27-294

3.

18300 Pirot 1

Srpskih vladara 68

335-200


RJ PROKUPLJE


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

18400 Prokuplje 1

Jug Bogdanova 2

027/324-768

2.

18420 Blace

Kralja Petra 123

71-200

3.

18430 Kuršumlija

Kosovska 2

381-177

4.

18402 Prokuplje 4

Ratka Pavlovića 251

323-039

5.

18412 Žitorađa

Toplički heroji 53b

62-130


RJ ZAJEČAR


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

19000 Zaječar

Moše Pijade 13

019/421-427

2.

19300 Negotin

Srbe Jovanovića 1

542-160

3.

19320 Kladovo

22. septembra 14

81-237

4.

19350 Knjaževac

Kej Dimitrija Tucovića 1

744-699


RJ BOR


Red. broj

Naziv pošte

Adresa

Broj TF


1.

19210 Bor

Đorđa Vajferta

030/21-586

 

UKUPNO 254 POŠTE