REŠENJE
O RASPOREDU RADNOG VREMENA U GRADSKOJ UPRAVI GRADA BEOGRADA

("Sl. list grada Beograda", br. 4/2005)

1. U Gradskoj upravi i Gradskom javnom pravobranilaštvu u okviru 40-časovne petodnevne radne nedelje, radno vreme počinje u 8.30, a završava se u 16.30 časova.

Korišćenje odmora u toku dnevnog rada organizuje se na način kojim se obezbeđuje da se proces rada ni u jednom periodu ne prekida.

2. Izuzetno od rasporeda radnog vremena utvrđenog u tački 1, radno vreme počinje u 7 časova, a završava se u 15 časova, za zaposlene koji rade u Zavodu za informatiku i statistiku na svim poslovima, izuzev poslova u računskom centru.

U računskom centru Zavoda za informatiku i statistiku svakog radnog dana radi se u dve smene, tako što radno vreme počinje u 6 časova, a završava se u 22 časa.

3. U Sekretarijatu za inspekcijske poslove inspekcijski poslovi obavljaju se u dve smene, i to od 7 do 22 časa, s tim što Sektor za dežurni inspekcijski nadzor radi i subotom, nedeljom i u dane državnih praznika.

4. U Sekretarijatu za imovinsko-pravne poslove i građevinsku inspekciju - Sektor za građevinsku inspekciju radi i subotom, nedeljom i u dane državnih praznika.

5. U Službi za opšte poslove - odeljenja pisarnica, radno vreme počinje u 8 časova, a završava se u 17 časova.

Sektor za prevozne usluge radi od 8 do 24 časa, kao i subotom, nedeljom i u dane državnih praznika.

6. U Sekretarijatu za zdravstvo radno vreme počinje u 7.30 časova, a završava se u 16.30 časova.

7. U Sekretarijatu za finansije - Uprava za trezor, radno vreme počinje u 8 časova, a završava se u 16 časova.

8. Stupanjem na snagu ovog rešenja prestaje da važi Rešenje o rasporedu radnog vremena u Gradskoj upravi grada Beograda ("Službeni list grada Beograda", br. 1/2002, 9/2002 i 24/2003).

9. Ovo rešenje stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Beograda", a primenjivaće se od 1. aprila 2005. godine.