REŠENJE
O DAVANJU SAGLASNOSTI JAVNOM PREDUZEĆU "GRADSKO STAMBENO" NA ODLUKU O VISINI NAKNADE ZA POSLOVE ODRŽAVANJA HIGIJENE (REDOVNO ČIŠĆENJE I PRANJE) ZAJEDNIČKIH DELOVA STAMBENIH ZGRADA

("Sl. list grada Beograda", br. 26/2005)

I - Daje se saglasnost Javnom preduzeću "Gradsko stambeno" na Odluku broj 1860 o visini naknade za poslove održavanja higijene (redovno čišćenje i pranje) zajedničkih delova stambenih zgrada, koju je doneo Upravni odbor preduzeća 21. juna 2005. godine, i to:

"1. Utvrđuje se naknada za poslove održavanja higijene (redovno čišćenje i pranje) zajedničkih delova stambenih zgrada u iznosu od 118 dinara po stanu mesečno, uključujući porez na dodatu vrednost.

2. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja, a primenjivaće se po dobijanju saglasnosti osnivača.

3. Donošenjem ovog rešenja prestaje da važi Odluka o visini naknade za održavanje stambenih zgrada i čišćenje br. 5030 od 29. decembra 2004. godine ("Službeni list grada Beograda", broj 41/04), u delu koji se odnosi na visinu naknade za čišćenje.

4. Zadužuje se sektor za ekonomsko-finansijske poslove za sprovođenje ove odluke."

II - Donošenjem ovog rešenja prestaje da važi rešenje br. 38-99/04-G, od 2. novembra 2004. godine ("Službeni list grada Beograda", broj 31/04).

III - Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Beograda" a primenjuje se narednog dana od dana objavljivanja.