ODLUKA

O OBRAZOVANJU RADNE GRUPE ZA KONTROLU SPROVOĐENJA UGOVORA O PRUŽANJU KONSULTANTSKIH USLUGA PRIVATIZACIONOG SAVETNIKA ZA SEKTOR TELEKOMUNIKACIJA

("Sl. glasnik RS", br. 36/2006)

1. Obrazuje se Radna grupa za kontrolu sprovođenja Ugovora o pružanju konsultantskih usluga privatizacionog savetnika za sektor telekomunikacija (u daljem tekstu: Radna grupa).

2. Zadatak Radne grupe je da: razmatra izveštaje i dokumentaciju koju dostavlja privatizacioni savetnik; na obrazloženi zahtev obezbedi privatizacionom savetniku pristup informacijama, licima, organima, organizacijama i institucijama, kada oceni da je taj zahtev opravdan; prati i kontroliše rad privatizacionog savetnika.

3. U Radnu grupu imenuju se:

a) za predsednika:

- Vladislav Cvetković, dipl. ekonomista, savetnik u Agenciji za osiguranje depozita;

b) za članove:

- Branko Berić, dipl. elektroinženjer, načelnik u Ministarstvu za kapitalne investicije;

- Zoran Branovački, dipl. pravnik, Republička agencija za telekomunikacije;

- Branislav Zec, dipl. ekonomista, pomoćnik direktora Agencije za privatizaciju;

- Zora Ilić, dipl. pravnik, predsednik Upravnog odbora privrednog društva MOBI 63 d.o.o. Beograd.

4. Radna grupa se obrazuje za period do izvršenja Ugovora o pružanju konsultantskih usluga privatizacionog savetnika za sektor telekomunikacija.

5. Radna grupa nadležnom odboru Vlade podnosi izveštaje o radu najmanje svakih 60 dana, a Vladi najmanje svakih 90 dana.

6. Stručne i administrativno-tehničke poslove za potrebe Radne grupe obavljaće Ministarstvo finansija u saradnji sa Agencijom za privatizaciju i Republičkom agencijom za telekomunikacije.

7. Ova odluka stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srbije”.