REŠENJE

O UTVRĐIVANJU PROGRAMA RASPOREDA I KORIŠĆENJA SREDSTAVA NAMENJENIH POKRAJINSKOM FONDU ZA RAZVOJ POLJOPRIVREDE ZA 2006. GODINU IZ PRIHODA OD PRIVATIZACIJE

("Sl. list AP Vojvodine", br. 6/2006)

Član 1

Ovim Rešenjem utvrđuje se Program rasporeda i korišćenja sredstava namenjenih Pokrajinskom fondu za razvoj poljoprivrede za 2006. godinu iz prihoda od privatizacije kao i obim sredstava za sprovođenje ovog Programa.

Član 2

Program iz člana 1. ovog Rešenja čini njegov sastavni deo.

Član 3

Ovo Rešenje objaviće se u "Službenom listu Autonomne Pokrajine Vojvodine".

PROGRAM RASPOREDA I KORIŠĆENJA SREDSTAVA NAMENJENIH POKRAJINSKOM FONDU ZA RAZVOJ POLJOPRIVREDE ZA 2006. GODINU IZ PRIHODA OD PRIVATIZACIJE

I

Sredstva namenjena Pokrajinskom fondu za razvoj poljoprivrede iz prihoda od privatizacije planirana su u budžetu AP Vojvodine za 2006. godinu u iznosu od 10.000.000.00 dinara.

II

Sredstva iz tačke I ovog Programa koristiće se za kreditiranje obezbeđenja proizvodnje pod zatvorenim sistemima (staklenici, plastenici).

III

Plasman ovih sredstava vršiće se putem konkursa, a uslove plasmana će utvrditi Savet Pokrajinskog Fonda za razvoj poljoprivrede, u skladu sa Programom i finansijskim planom Fonda za 2006. godinu.