ODLUKA

O UTVRĐIVANJU NERAZVIJENIH I NEDOVOLJNO RAZVIJENIH OPŠTINA U AUTONOMNOJ POKRAJINI VOJVODINI U 2006. GODINI

("Sl. list AP Vojvodine", br. 10/2006)

Član 1

PREMA KRITERIJUMU EKONOMSKE RAZVIJENOSTI, mereno po pokazateljima, graničnim vrednostima pokazatelja i uslovima utvrđenim u članu 5. Odluke o kriterijumima za utvrđivanje statusa nerazvijenih i nedovoljno razvijenih opština u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini ("Službeni list APV", broj: 8/2006, u daljem tekstu: Odluka o kriterijumima), utvrđuju se NERAZVIJENE OPŠTINE u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini (u daljem tekstu: Pokrajina) i to:

1. Alibunar,

2. Kovačica,

3. Kovin i

4. Titel.

Prema kriterijumu iz stava 1. ovog člana, mereno po pokazateljima, graničnim vrednostima pokazatelja i uslovima utvrđenim u članu 6. Odluke o kriterijumima, utvrđuju se NEDOVOLJNO RAZVIJENE OPŠTINE, u Pokrajini i to.

1. Bela Crkva,

2. Žabalj,

3. Žitište,

4. Irig,

5. Mali Iđoš,

6. Nova Crnja,

7. Novi Bečej,

8. Novi Kneževac,

9. Opovo,

10. Odžaci,

11. Plandište,

12. Sečanj,

13. Srbobran,

14. Sremski Karlovci i

15. Čoka.

Član 2

PREMA DEMOGRAFSKOM KRITERIJUMU, mereno po pokazateljima, graničnim vrednostima pokazatelja i uslovima utvrđenim u članu 8. Odluke o kriterijumima, utvrđuju se NERAZVIJENE OPŠTINE u Pokrajini i to:

1. Alibunar,

2. Bač,

3. Žitište,

4. Novi Bečej,

5. Novi Kneževac,

6. Plandište,

7. Sečanj i

8. Čoka.

Prema kriterijumu iz stava 1. ovog člana, mereno po pokazateljima, graničnim vrednostima pokazatelja i uslovima utvrđenim u članu 9. Odluke o kriterijumima, utvrđuju se NEDOVOLJNO RAZVIJENE OPŠTINE u Pokrajini i to:

1. Apatin,

2. Bačka Topola,

3. Bela Crkva,

4. Irig,

5. Kanjiža,

6. Mali Iđoš,

7. Nova Crnja,

8. Opovo,

9. Odžaci,

10. Pećinci i

11. Senta.

Član 3

PREMA KRITERIJUMU ZAPOSLENOSTI, mereno po pokazateljima, graničnim vrednostima pokazatelja i uslovima utvrđenim u članu 11. Odluke o kriterijumima, utvrđuju se NERAZVIJENE OPŠTINE, u Pokrajini i to:

1. Nova Crnja,

2. Opovo,

3. Sremski Karlovci,

4. Titel i

5. Čoka.

Prema kriterijumu iz stava 1. ovog člana, mereno po pokazateljima, graničnim vrednostima pokazatelja i uslovima utvrđenim u članu 12. Odluke o kriterijumima, utvrđuju se NEDOVOLJNO RAZVIJENE OPŠTINE u Pokrajini i to:

1. Bela Crkva,

2. Irig,

3. Kovačica,

4. Sečanj i

5. Srbobran.

Član 4

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Autonomne Pokrajine Vojvodine".