NAREDBA

O SPISKU DIREKTNIH I INDIREKTNIH KORISNIKA BUDŽETSKIH SREDSTAVA REPUBLIKE, ODNOSNO LOKALNE VLASTI I ORGANIZACIJA OBAVEZNOG SOCIJALNOG OSIGURANJA, KOJI SU UKLJUČENI U SISTEM KONSOLIDOVANOG RAČUNA TREZORA

("Sl. glasnik RS", br. 117/2006)

1. Ovom naredbom utvrđuje se Spisak direktnih i indirektnih korisnika budžetskih sredstava Republike, odnosno lokalne vlasti i organizacija obaveznog socijalnog osiguranja, koji su uključeni u sistem konsolidovanog računa trezora, koji je odštampan uz ovu naredbu i čini njen sastavni deo.

2. Danom stupanja na snagu ove naredbe prestaje da važi Naredba o Spisku direktnih i indirektnih korisnika budžetskih sredstava Republike, odnosno lokalne vlasti i organizacija obaveznog socijalnog osiguranja, koji su uključeni u sistem konsolidovanog računa trezora ("Službeni glasnik RS", broj 118/05).

3. Ova naredba stupa na snagu 1. januara 2007. godine.

Napomene

Spisak direktnih i indirektnih korisnika budžetskih sredstava Republike, odnosno lokalne vlasti i organizacija obaveznog socijalnog osiguranja, koji su uključeni u sistem konsolidovanog računa trezora, koji je sastavni deo ove naredbe, objavljen je u "Sl. glasniku RS", br. 117/2006 od 30. decembra 2006. godine.