REŠENJE

O PRIVREMENOM UTVRĐIVANJU OBIMA SREDSTAVA ZA VRŠENJE POSLOVA GRADA I GRADSKIH OPŠTINA I PRIVREMENOM UTVRĐIVANJU PRIHODA I PRIMANJA KOJI PRIPADAJU GRADU, ODNOSNO GRADSKIM OPŠTINAMA U 2007. GODINI

("Sl. list grada Beograda", br. 27/2006)

1. U 2007. godini, za period od 1. januara do najduže 31. marta 2007. godine, privremeno se utvrđuje obim sredstava za vršenje poslova grada i gradskih opština, i privremeno se raspoređuju prihodi i primanja između budžeta grada i budžeta gradskih opština, za ostvarivanje privremeno utvrđenog obima sredstava.

2. Privremeno utvrđivanje obima sredstava za finansiranje javnih rashoda i izdataka budžeta grada i budžeta gradskih opština, i privremeno raspoređivanje prihoda i primanja izmeću budžeta grada i budžeta gradskih opština, vršiće se u skladu sa Odlukom o obimu sredstava za vršenje poslova grada i gradskih opština i utvrđivanju prihoda i primanja koji pripadaju gradu, odnosno gradskim opštinama u 2006. godini ("Službeni list grada Beograda", broj 29/05), i Zakonom o finansiranju lokalne samouprave ("Službeni glasnik RS", broj 62/06).

3. Privremeno utvrđivanje obima sredstava budžeta grada i budžeta gradskih opština vršiće se najviše do jedne četvrtine iznosa ukupnih prihoda raspoređenih u budžetu grada i budžetu gradske opštine u prethodnoj budžetskoj godini.

4. O sprovođenju ovog rešenja staraće se Sekretarijat za finansije Gradske uprave grada Beograda i nadležna služba gradske opštine.

5. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Beograda".