REŠENJE
O PONAVLJANJU GLASANJA NA ODREĐENIM BIRAČKIM MESTIMA ZA IZBOR NARODNIH POSLANIKA U NARODNU SKUPŠTINU REPUBLIKE SRBIJE

("Sl. glasnik RS", br. 12/2007)

1. Ponavlja se glasanje za izbor narodnih poslanika u Narodnu skupštinu Republike Srbije, na biračkim mestima na kojima su poništeni izbori održani 21. januara 2007. godine, i to:

- u opštini Knjaževac, biračko mesto broj 6;

- u opštini Vršac, biračko mesto broj 39;

- u opštini Šabac, biračko mesto broj 22;

- u opštini Senta, biračko mesto broj 15;

- u opštini Lipljan, biračko mesto broj 7;

- u opštini Lipljan, biračko mesto broj 17.

2. Ponovno glasanje održaće se u četvrtak, 8. februara 2007. godine u vremenu od 7,00 do 20,00 časova.

3. Glasanje će se sprovesti po izbornim listama koje su utvrđene za izbor narodnih poslanika u Narodnu skupštinu Republike Srbije 21. januara 2007. godine.

4. Birački odbori koji su obrazovani za sprovođenje izbora za narodne poslanike 21. januara 2007. godine, raspuštaju se.

5. Republička izborna komisija će za sprovođenje glasanja na biračkim mestima iz tačke 1. ovog rešenja obrazovati nove biračke odbore i imenovati njihove predsednike i članove i njihove zamenike.

Radna tela opština dostaviće Republičkoj izbornoj komisiji predloge za članove stalnog sastava, a podnosioci predloga izbornih lista za članove proširenog sastava biračkih odbora najkasnije do 4. februara u 15,00 časova.

6. Opštinski organ uprave pripremiće, za sprovođenje ponovnog glasanja, nove overene izvode iz biračkog spiska za biračka mesta iz tačke 1. ovog rešenja i dostaviće ih Republičkoj izbornoj komisiji najkasnije do subote, 3. februara 2007. godine.

7. Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja, a objavljuje se u "Službenom glasniku Republike Srbije" i na biračkim mestima na kojima se ponavlja glasanje za izbor narodnih poslanika.