PRAVILNIK
O NAČINU OBRADE I ISPLATE PLATA, DODATAKA I NAKNADA PLATA ZAPOSLENIH, ODNOSNO NAKNADA LICA ANGAŽOVANIH PO UGOVORU KOD INDIREKTNIH KORISNIKA BUDŽETSKIH SREDSTAVA ZA OBLAST OSNOVNOG I SREDNJEG OBRAZOVANJA

("Sl. glasnik RS", br. 16/2007)

Član 1

Ovim pravilnikom uređuje se način obrade i isplate plata, dodataka i naknada plata zaposlenih, odnosno naknada lica angažovanih po ugovoru (u daljem tekstu: plate), kod indirektnih korisnika budžetskih sredstava za oblast osnovnog i srednjeg obrazovanja (u daljem tekstu: škole) koji imaju otvorene podračune kod Ministarstva finansija - Uprava za trezor (u daljem tekstu: Trezor).

Član 2

Radi sprovođenja obrade i isplate plata iz člana 1. ovog pravilnika, Trezor, za potrebe ministarstva nadležnog za poslove obrazovanja (u daljem tekstu: ministarstvo), formira i vodi bazu podataka zaposlenih lica i lica angažovanih po ugovoru (u daljem tekstu: baza podataka) za svaku školu, po nazivu i matičnom broju škole.

Baza podataka se vodi na osnovu podataka iz fotokopija radnih knjižica, ugovora i fotokopija rešenja o raspoređivanju ili drugih akata kojima se uređuje radnopravni status zaposlenih (u daljem tekstu: rešenje) koje škole dostavljaju nadležnoj organizacionoj jedinici Trezora za svakog zaposlenog, odnosno za svako lice angažovano po ugovoru, a vodi se u elektronskom obliku.

U bazu podataka se unose podaci iz fotokopija radnih knjižica zaposlenih, i to: ime i prezime zaposlenog, jedinstveni matični broj (JMBG), adresa i opština, zanimanje i stepen stručne spreme, naziv i sedište škole u kojoj je lice zaposleno, datum zaposlenja u školi i datum prestanka radnog odnosa u školi.

U bazu podataka se za lica angažovana po ugovoru unose podaci iz fotokopije ugovora, i to: ime i prezime lica angažovanog po ugovoru, jedinstveni matični broj (JMBG), adresa i opština, broj lične isprave, naziv i sedište škole u kojoj je lice angažovano, broj i datum ugovora, posao za koji se lice angažuje i period angažovanja.

U bazu podataka unosi se i broj tekućeg računa zaposlenog, odnosno angažovanog lica.

U bazu podataka se za lica iz stava 3. ovog člana unose podaci iz rešenja, i to: broj i datum rešenja, status zaposlenog u pogledu rada sa nepunim ili punim radnim vremenom, norma časova, osnovni koeficijent, procenti i osnovi uvećanja koeficijenta, ukupan koeficijent i način finansiranja plate zaposlenog.

Direktor škole, uz fotokopije radnih knjižica, ugovora i rešenja iz stava 2. ovog člana, podnosi i pismenu izjavu organizacionoj jedinici Trezora da su dostavljene fotokopije tih dokumenata verne originalu.

Škole prijavljuju nadležnoj organizacionoj jedinici Trezora promene podataka iz ovog člana, najkasnije pet radnih dana pre isplate prvog dela plate za mesec u kojem su te promene nastale, koje Trezor evidentira u bazi podataka.

Član 3

Podatke za obračun plata škola dostavlja nadležnoj organizacionoj jedinici Trezora, na obrascima koje školi obezbeđuje nadležna organizaciona jedinica Trezora, u elektronskom obliku, i to: Podaci o zaposlenima (Obrazac OZ-1/1), Podaci o zaposlenom po radnom mestu (Obrazac OZ-1/2), Evidencija o posebnim dodacima i promenama statusa (Obrazac OZ-2), Podaci o ostvarenom rezultatu rada i ostvarenim časovima rada (Obrazac RL-1/1), Ostali pojedinačni podaci o ostvarenim časovima rada ili o iznosu primanja za redovan rad (Obrazac RL-1/2), Podaci o primanjima za ostale isplate (Obrazac RL-2), Podaci o obustavama zaposlenih lica (Obrazac OB-1), Prijava serijskih obustava zaposlenih (Obrazac OB-2).

Obrasce iz stava 1. ovog člana škola dostavlja u elektronskoj formi, ili na odštampanim obrascima za svaki mesec za koji se vrši isplata plata, i to prvog dana u mesecu za prethodni mesec za koji se vrši isplata plata.

Obračunati iznos naknade iz ugovora koji škola dostavi nadležnoj organizacionoj jedinici Trezora iskazuje se kao bruto iznos mesečne naknade angažovanog lica (bruto I).

Za tačnost svih podataka odgovaraju ministarstvo i škola.

Ministarstvo samostalno ostvaruje uvid u bazu podataka iz člana 2. ovog pravilnika.

Obrasci iz stava 1. ovog člana odštampani su uz ovaj pravilnik i čine njegov sastavni deo.

Član 4

Ministarstvo dostavlja Trezoru podatke o planiranim sredstvima za isplatu plata u školama za svaki mesec za koji se vrši isplata, obračunatih na bazi utvrđene cene usluga za svaku školu (u daljem tekstu: planirana sredstva).

Podaci iz stava 1. ovog člana dostavljaju se u elektronskoj formi najkasnije do 10. u mesecu, za prethodni mesec za koji se vrši isplata plata.

Član 5

Podatke iz obrazaca koje dostavi škola, nadležna organizaciona jedinica Trezora unosi u bazu podataka.

Na osnovu podataka iz stava 1. ovog člana, Trezor vrši obračun prvog dela (u daljem tekstu: akontacija) i drugog dela plate (u daljem tekstu: konačni obračun) zaposlenih u školama.

Član 6

Posle izvršenog obračuna akontacije, Trezor sačinjava kontrolnu rekapitulaciju obračunate akontacije za mesec za koji se vrši isplata, i istog dana traži od škole saglasnost na podatke iz te rekapitulacije.

Ovlašćeno lice u školi vrši proveru podataka iz rekapitulacije iz stava 1. ovog člana, i ukoliko je saglasno sa podacima, odnosno sa iznosima za isplatu iz rekapitulacije, svojim potpisom na rekapitulaciji potvrđuje te podatke i nalaže isplatu.

Posle prijema overene rekapitulacije, Trezor dostavlja ministarstvu zbirne podatke o utvrđenom iznosu sredstava potrebnih za isplatu plata zaposlenih u školi za mesec za koji se vrši isplata.

Ukoliko se ministarstvo saglasi sa dostavljenim podacima iz stava 3. ovog člana, podnosi zahtev Trezoru za transfer sredstava školama za isplatu akontacije u tom iznosu.

Posle isplate akontacije, a najkasnije do 10. u mesecu, škola može dostaviti nadležnoj organizacionoj jedinici Trezora zahtev za korekciju podataka vezanih za obračun.

Član 7

Posle izvršenog konačnog obračuna plata za mesec za koji se vrši isplata, Trezor utvrđuje potreban ukupan iznos sredstava za isplatu plata u toj školi za taj mesec i taj iznos upoređuje sa podacima o planiranim sredstvima.

Posle izvršenog obračuna i upoređivanja, Trezor sačinjava kontrolnu rekapitulaciju obračunatih plata za mesec za koji se vrši isplata i traži od škole saglasnost na podatke iz te rekapitulacije.

Ovlašćeno lice u školi vrši proveru podataka iz rekapitulacije, i ukoliko je saglasno sa podacima, odnosno sa iznosima za isplatu plata po konačnom obračunu iz rekapitulacije, svojim potpisom na rekapitulaciji potvrđuje te podatke i nalaže isplatu.

Škola dostavlja overenu kontrolnu rekapitulaciju iz stava 3. ovog člana nadležnoj organizacionoj jedinici Trezora odmah po prijemu zahteva, a najkasnije do 15. u mesecu.

Posle prijema overene rekapitulacije, Trezor dostavlja ministarstvu podatke o utvrđenom iznosu sredstava za isplatu plata u školi za mesec za koji se vrši isplata, najkasnije do 17. u mesecu.

Ministarstvo vrši proveru podataka iz stava 5. ovog člana, razmatra da li su ti iznosi koje je dostavio Trezor veći, manji ili jednaki u odnosu na planirana sredstva i daje saglasnost na te podatke najkasnije do 18. u mesecu.

Ukoliko se ministarstvo saglasi sa dostavljenim podacima iz stava 5. ovog člana, podnosi zahtev Trezoru za transfer sredstava školama za isplatu konačnog obračuna u tom iznosu.

Ukoliko se ministarstvo ne saglasi sa podacima iz stava 5. ovog člana, Trezor neće vršiti isplatu konačnog obračuna u toj školi za taj mesec.

Član 8

Na osnovu zahteva ministarstva iz člana 7. stav 7. ovog pravilnika, Trezor formira naloge i vrši prenos sredstava iz budžeta Republike Srbije na evidencione račune za isplatu plata koji se otvaraju u Trezoru za svaku školu.

Transfer sredstava za isplatu plata u školama na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodina vrši se na račun budžeta Autonomne pokrajine Vojvodina, koji prenosi ta sredstva na evidencione račune škola, narednog dana od dana prijema sredstava.

Trezor dostavlja Autonomnoj pokrajini Vojvodina elektronskim putem podatke o iznosima sredstava koja budžet Autonomne pokrajine Vojvodina prenosi na evidencione račune škola za isplatu plata.

Organizaciona jedinica Trezora, istog dana kada se sredstva prenesu na evidencioni račun škole, izvršava nalog za isplatu na teret evidencionog računa škole, prenosom sredstava na tekuće račune zaposlenih.

Član 9

Isplata po obračunu akontacije u iznosu do 50% od ukupnog iznosa sredstava za plate vrši se 5. u tekućem mesecu za prethodni mesec, a isplata po konačnom obračunu vrši se 20. u tekućem mesecu za prethodni mesec.

Obračun i isplata naknada po ugovorima vrši se prilikom konačnog obračuna plata u skladu sa ovim pravilnikom.

Član 10

Podatke o iznosu obračunatih bruto naknada plata (bruto I) zaposlenih za mesec za koji se vrši isplata škola dostavlja nadležnoj organizacionoj jedinici Trezora, na obrascima koje školi obezbeđuje nadležna organizaciona jedinica Trezora u elektronskoj formi, ili na odštampanim obrascima.

Škola uz podatke iz stava 1. ovog člana podnosi nadležnoj organizacionoj jedinici Trezora i nalog za prenos doznačenih sredstava za isplatu naknada plata, sa računa za redovno poslovanje škole na evidencioni račun škole.

Po prijemu podataka o obračunatim naknadama plata iz stava 1. ovog člana, Trezor vrši konačan obračun naknada, sačinjava kontrolnu rekapitulaciju obračunatih naknada u mesecu u kojem se vrši isplata i istog dana traži od škole saglasnost na podatke iz te rekapitulacije.

Ovlašćeno lice u školi vrši proveru podataka iz rekapitulacije iz stava 3. ovog člana, i ukoliko je saglasno sa podacima, odnosno sa iznosima za isplatu naknada iz rekapitulacije, svojim potpisom na rekapitulaciji potvrđuje te podatke i nalaže isplatu.

U nadležnoj organizacionoj jedinici Trezora formira se nalog za isplatu naknada plata na teret evidencionog računa škole i vrši se prenos sredstava na tekuće račune zaposlenih.

Član 11

Za deo plate čija se isplata obezbeđuje iz sopstvenih prihoda škole, škola ispostavlja nalog za prenos sredstava za isplatu tog dela plate na teret računa sopstvenih prihoda škole, u korist evidencionog računa škole.

Organizaciona jedinica Trezora izvršava istog dana nalog za isplatu na teret evidencionog računa škole, prenosom sredstava na tekuće račune zaposlenih, kao i naloge za plaćanje propisanih obaveza, prenosom sredstava na uplatne račune javnih prihoda.

Član 12

Posle izvršene isplate konačnog obračuna, organizaciona jedinica Trezora dostavlja školi obračunske liste plata elektronskim putem, ili u štampanom obliku, sa rekapitulacijom obračunatih plata za mesec za koji se vrši isplata.

Istog dana organizaciona jedinica Trezora dostavlja školi u elektronskom ili štampanom obliku i propisane obrasce poreskih prijava o obračunatom i plaćenom porezu na zarade i obračunatim i plaćenim doprinosima za obavezno socijalno osiguranje na zarade i naknade zarada, kao i izvode sa evidencionih računa.

Član 13

Najkasnije do 10. februara 2007. godine, škole dostavljaju nadležnoj organizacionoj jedinici Trezora fotokopije rešenja za zaposlene kojima se vrši isplata plata za januar mesec.

Član 14

Danom stupanja na snagu ovog pravilnika, prestaje da važi Pravilnik o kontroli obračuna i isplate plata, dodataka i naknada plata zaposlenih, odnosno naknada lica angažovanih po ugovoru kod indirektnih korisnika budžetskih sredstava za oblast osnovnog i srednjeg obrazovanja ("Službeni glasnik RS", br. 30/06 i 111/06).

Član 15

Ovaj pravilnik stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srbije".

 

MINISTARSTVO FINANSIJA
UPRAVA ZA TREZOR
CENTRALA BEOGRAD

Obrazac OZ - 1 / 1

 

PODACI O ZAPOSLENIMA

 

JBBK korisnika

 

 

Naziv korisnika

 

 

Organiz. jedinic.

 

 

Naziv organ.jedin.

 

 

Datum podnošenja  

 

 

Ovlašćeno lice

 

 

 

Format iznosa:  

37037.04    

Format datuma:    

07.02.2007.

 

Redni
broj

Registarski
broj
radnika

Vrsta
identifikacione
isprave

Identifikacija
iz isprave
(JMBG, broj pasoša,...)

Datum
isteka
isprave za
nerezidente

   Prezime   

     Ime     

Ime
jednog
roditelja

Tekući
račun za uplatu
(banka-partija-kb)

Datum
dolaska
na rad
kod BK (škole)

Ukupan staž
do datuma
dolaska na rad
kod BK (škole)

Datum
zadnje
 promene
staža

 Ukupan staž 
za obračun

Stvarni
stepen
 stručne
spreme

Pol
radnika

Broj
 izdržavanih 
članova

Adresa
 stanovanja 

Šifra
opštine
stanovanja

Šifra opštine
prijave
zaposlenog na
zdravstveno
osiguranje

Email
adresa

Platni listić
na Email
adresu

 Godine 

 Meseci 

 Godine 

 Meseci 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             

 

MINISTARSTVO FINANSIJA
UPRAVA ZA TREZOR
CENTRALA BEOGRAD

Obrazac OZ - 1 / 2

 

PODACI O ZAPOSLENOM PO RADNOM MESTU

 

JBBK korisnika

 

 

Naziv korisnika

 

 

Organizac. jedinica

 

 

Naziv organ. jedin.

 

 

Datum podnošenja  

 

 

Ovlašćeno lice

 

 

 

Format iznosa:  

37037.04    

Format datuma:    

07.02.2007.

 

Redni
broj

Registarski
broj radnika

Redni broj
angažovanja

Vrsta
identifikacione
isprave

Identifikacija
iz isprave
(JMBG, broj pasoša,...)

  Prezime   

   Ime   

Šifra radnog
mesta

Šifra
grupe
položaja,
zvanja

Šifra
platnog
razreda

Priznati
stepen
stručne
spreme

Šifra
vrste
angažovanja

Datum
početka
angažovanja

Datum
prestanka
angažovanja

Dodatak na
koeficijent

Specijalni
dodatak
- starešinstvo

Procenat
angažovanja - norma %

Procenat M4

Procenat
finansiranja
iz republičkog
budžeta

Procenat
finansiranja
iz ostalih
sredstava

Procenat
finansiranja
iz sopstvenih
sredstava

Broj
rešenja
(ugovora)

Datum
donošenja
rešenja
(ugovora)

Šifra
beneficiranog
radnog staža

Broj rešenja o
beneficiranom
stažu

Datum
rešenja o
beneficiranom
stažu

Datum od
kada važi
beneficirani
staž

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     

 

MINISTARSTVO FINANSIJA
UPRAVA ZA TREZOR
CENTRALA BEOGRAD

Obrazac OZ - 2

 

EVIDENCIJA O POSEBNIM DODACIMA I PROMENAMA STATUSA

 

JBBK korisnika

 

 

Naziv korisnika

 

 

Organizac. jedinica

 

 

Naziv organ. jedin.

 

 

Datum podnošenja  

 

 

Ovlašćeno lice

 

 

 

Format iznosa:  

37037.04    

Format datuma:    

07.02.2007.

 

Redni
broj

Registarski broj
zaposlenog

Ime i prezime

Šifra elementa

Broj dokumenta

Period važnosti dokumenta

Datum od

Datum do

1

2

3

4

5

6

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MINISTARSTVO FINANSIJA
UPRAVA ZA TREZOR
CENTRALA BEOGRAD

Obrazac RL - 1 / 1

 

PODACI O OSTVARENOM REZULTATU RADA I OSTVARENIM ČASOVIMA RADA

 

JBBK korisnika

 

 

Naziv korisnika

 

 

Organizaciona jedinica

 

 

Naziv organiz. jedinice

 

 

Mesec za obračun

 

 

Godina

 

 

Ukupan broj sati u mesecu

   

Datum podnošenja

   

Ovlašćeno lice

   

 

Format iznosa:  

37037.04    

Format datuma:    

07.02.2007.

 

Red. Broj

Registarski broj
radnika

Redni broj angažovanja

Ime i prezime

SATI ZA OBRAČUN

SATI ZA NAKNADE PO OSNOVU REFUNDACIJA

Neplaćeno odsustvo

UKUPNO
SATI
(od rednog
broja 5
do 21)

Dodaci za prekovremeni rad

Prekovremeni rad u %

Naknada za neraspoređenog

Uvećana
cena rada
(isplata iz
sopst. prihoda)
procenat %

Vanredni
prihodi
(bruto iznos)
iz republičkog
budžeta

Vanredni
prihodi
(bruto iznos)
iz ostalih
prihoda

(Vanredni
prihodi
(bruto iznos)
iz sopstvenih
prihoda

Na radu

Godišnji odmor

Državni praznik (kada lice ne radi)

Dodatak
za rad na
državni
praznik

Dodatak za noćni rad na državni praznik

Plaćeno odsustvo

Bolovanje
do 30 dana

Bolovanje
preko 30 dana

Nega člana 65%

Porodiljsko odsustvo

Invalidi 2. kategorije

Dnevni (sati)

Noćni (sati)

Dnevni DP (sati)

Noćni DP (sati)

Redovan rad

Noćni rad

65%

100%

65%

100%

80%

85%

100%

015101

020101

040103

040303

020201

020203

040203

040401

040403

040501

040503

040510

040601

040701

040703

040705

042621

 

020301

020303

020305

020307

020311

040801

010102

028101

028102

028103

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   
                                         

0.00

                   

 

MINISTARSTVO FINANSIJA
UPRAVA ZA TREZOR
CENTRALA BEOGRAD

Obrazac RL - 1 / 2

 

OSTALI POJEDINAČNI PODACI O OSTVARENIM
ČASOVIMA RADA ILI O IZNOSU PRIMANJA ZA REDOVAN RAD

 

JBBK korisnika

 

 

Naziv korisnika

 

 

Organizac. jedinica

 

 

Naziv organ. jedinice

 

 

Mesec za obračun

 

 

Godina

 

 

Datum podnošenja

   

Ovlašćeno lice

   

 

Format iznosa:  

37037.04    

Format datuma:    

07.02.2007.

 

Redni
broj

Registarski
broj radnika

Redni broj
angažovanja

Ime i prezime

Šifra elementa

Sati primanja

Iznos primanja

1

2

3

4

5

6

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MINISTARSTVO FINANSIJA
UPRAVA ZA TREZOR
CENTRALA BEOGRAD

Obrazac RL - 2

 

PODACI O PRIMANJIMA ZA OSTALE ISPLATE

 

JBBK korisnika

 

 

Naziv korisnika

 

 

Organizac. jedinica

 

 

Naziv organ. jedinice

 

 

Mesec za obračun

 

 

Godina

 

 

Datum podnošenja

   

Ovlašćeno lice

   

 

Format iznosa:  

37037.04    

Format datuma:    

07.02.2007.

 

Redni
broj

Registarski broj
zaposlenog

Redni broj
angažovanja

Ime i prezime

Šifra elementa

Iznos bruto primanja

1

2

3

4

5

6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MINISTARSTVO FINANSIJA
UPRAVA ZA TREZOR
CENTRALA BEOGRAD

Obrazac OB - 1

 

PODACI O OBUSTAVAMA ZAPOSLENIH LICA

 

JBBK korisnika

 

 

Naziv korisnika

 

 

Organizac. jedinica

 

 

Naziv organ.jedin.

 

 

Mesec obračuna

 

 

Godina

 

 

Datum podnošenja

   

Ovlašćeno lice

   

 

Format iznosa:  

37037.04    

Format datuma:    

07.02.2007.

 

Redni broj

Registarski broj
zaposlenog

Redni broj
obustave

Prezime i ime

Šifra vrste
obustave

Račun za
uplatu
kredita
(banka-partija-kb)

Naziv davaoca kredita

Poziv
na broj
odobrenja
(po modulu 97)

Partija kredita

Broj rešenja
ili ugovora o
obustavi - kreditu

Datum početka otplate

Datum završetka otplate

Ukupan iznos duga

Šifra
valute
iz ugovora
o kreditu

Ukupan broj rata

Iznos
prve rate
(din/str. valuta)

Iznos
ostalih rata
(din/str. valuta)

Ostatak duga

Datum naknadne uplate

Naknadno uplaćen iznos

Indikator pasivne obustave

Iznos
razlike kod revalorizacije kredita

Otplata
rate od
akontacije 1,
konačnog
obračuna 2,
i akont.
i kon. obrač. 3

Procenat
za obračun
odbitaka

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               
                                               

 

MINISTARSTVO FINANSIJA
UPRAVA ZA TREZOR
CENTRALA BEOGRAD

Obrazac OB - 2

 

PRIJAVA SERIJSKIH OBUSTAVA ZAPOSLENIH

 

JBBK korisnika 

 

 

Naziv korisnika 

 

 

Organizac. jedinica 

 

 

Naziv organ.jedinice 

 

 

Mesec obračuna 

 

 

Godina 

 

 

Datum podnošenja 

 

 

Ovlašćeno lice 

 

 

 

Redni
broj

opis

sadržaj

napomena

1

Šifra vrste obustave

 

 

2

Račun kreditora

 

 

3

Naziv kreditora

 

 

4

Datum početka otplate

 

 

5

Ukupan iznos duga

 

 

6

Ukupan broj rata

 

 

7

Iznos prve rate (din)

 

 

8

Iznos ostalih rata (din)

 

 

9

Ostatak duga

 

 

10

Procenat

 

 

11

Šifra plaćanja

 

 

12

Poziv na broj odobrenja

 

 

13

Poziv na broj zaduženja

 

 

14

Na deo plate