ODLUKA

O SPAJANJU UZ PRIPAJANJE VIŠE ŠKOLE ZA OBRAZOVANJE VASPITAČA U BEOGRADU UČITELJSKOM FAKULTETU UNIVERZITETA U BEOGRADU

("Sl. glasnik RS", br. 33/2007)

1. Ovom odlukom vrši se statusna promena - spajanje uz pripajanje Više škole za obrazovanje vaspitača sa sedištem u Beogradu, Ulica Ljutice Bogdana broj 46, Učiteljskom fakultetu Univerziteta u Beogradu sa sedištem u Ulici kraljice Natalije broj 43.

2. Učiteljski fakultet Univerziteta u Beogradu preuzima imovinu, prava i obaveze Više škole za obrazovanje vaspitača u Beogradu, prema finansijskom izveštaju sačinjenom, u skladu sa zakonom, na dan 20. aprila 2007. godine.

Učiteljski fakultet Univerziteta u Beogradu preuzima zaposlene na Višoj školi za obrazovanje vaspitača u Beogradu, kao i matične knjige studenata, arhivu i drugu evidenciju Više škole za obrazovanje vaspitača u Beogradu.

3. Viša škola za obrazovanje vaspitača u Beogradu prestaje sa radom danom brisanja iz registra kod nadležnog suda.

4. Studenti koji su započeli studije na Višoj školi za obrazovanje vaspitača u Beogradu, zaključno sa studentima koji su upisani u školsku 2006/2007. godinu, nastavljaju studije na Učiteljskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, po započetom nastavnom planu i programu, uslovima i pravilima studija, najduže za dve godine po isteku redovnog trajanja studija.

5. Učiteljski fakultet Univerziteta u Beogradu usaglasiće opšte akte u skladu sa ovom odlukom, u roku od 30 dana od dana stupanja na snagu ove odluke.

6. Ova odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srbije".