REŠENJE
O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA SPROVOĐENJE POSTUPKA DAVANJA U ZAKUP POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA U DRŽAVNOJ SVOJINI NA TERITORIJI GRADA NOVOG SADA

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 16/2007)

I

Obrazuje se Komisija za sprovođenje postupka davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji Grada Novog Sada, kao radno telo Gradonačelnika Grada Novog Sada (u daljem tekstu: Komisija).

II

Zadatak Komisije je da prikupi prijave za javno nadmetanje, sprovede postupak javnog nadmetanja i da predloži Gradonačelniku najpovoljnijeg ponuđača.

III

Komisija ima predsednika i šest članova koje imenuje Gradonačelnik Grada Novog Sada, na period od godinu dana.

IV

Za rad u Komisiji predsedniku i članovima Komisije pripada naknada.

Predsednik Komisije za svaku sednicu Komisije ima pravo na naknadu u iznosu od 10% od prosečne mesečne zarade po zaposlenom u privredi Republike Srbije prema poslednjem objavljenom podatku republičkog organa nadležnog za poslove statistike.

Član Komisije za učešće u radu Komisije ima pravo na naknadu u visini od 5% od prosečne mesečne zarade po zaposlenom u privredi Republike Srbije prema poslednjem objavljenom podatku republičkog organa nadležnog za poslove statistike, za svaku sednicu kojoj je prisustvovao.

V

Stručne i administrativne poslove za potrebe Komisije obavlja Gradska uprava za privredu.

VI

Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".