REŠENJE
O UTVRĐIVANJU PROGRAMA RASPOREDA I KORIŠĆENJA DELA SREDSTAVA OSTVARENIH IZ PRIHODA OD PRIVATIZACIJE U 2007. GODINI U CILJU OSNIVANJA CENTRA ZA PRIVREDNO-TEHNOLOŠKI RAZVOJ NA ANDREVLJU

("Sl. list AP Vojvodine", br. 12/2007)

I

Ovim Rešenjem utvrđuje se Program rasporeda i korišćenja sredstava dela sredstava ostvarenih iz prihoda od privatizacije u 2007. godini, u cilju osnivanja Centra za privredno-tehnološki razvoj na Andrevlju, obim sredstava i način njihovog raspoređivanja i korišćenja.

II

Program iz tačke I ovog Rešenja čini njegov sastavni deo.

III

Ovo Rešenje objaviće se u "Službenom listu Autonomne Pokrajine Vojvodine".

 

PROGRAM
RASPOREDA I KORIŠĆENJA DELA SREDSTAVA OSTVARENIH IZ PRIHODA OD PRIVATIZACIJE U 2007. GODINI U CILJU OSNIVANJA CENTRA ZA PRIVREDNO-TEHNOLOŠKI RAZVOJ NA ANDREVLJU

I

Cilj Programa je osnivanje Centra za privredno-tehnološki razvoj na Andrevlju, sa namenom za edukaciju, prezentaciju, savetovanja, simpozijume, seminare - jednodnevne i višednevne, pripreme, odmor i rekreaciju.

Raspored i korišćenje dela sredstava ostvarenih iz prihoda od privatizacije u 2007. godini na teritoriji AP Vojvodine, odnosi se na rekonstrukciju i adaptaciju kompleksa objekta Odmarališta "Fruška gora" na Andrevlju - II faza radova.

II

Odlukom o budžetu Autonomne Pokrajine Vojvodine za 2007. godinu ("Službeni list APV", br. 6/2007) u okviru razdela 20 - Služba za opšte i zajedničke poslove pokrajinskih organa, funkcionalna klasifikacija 130 - opšte usluge, planirana su sredstva iz izvora finansiranja 12 04 Primanja od otplate datih kredita i prodaje finansijske imovine - prihodi od privatizacije, namenjena za rekonstrukciju i adaptaciju kompleksa objekta Odmarališta "Fruška gora" na Andrevlju i to prema sledećim ekonomskim klasifikacijama:

• 426 - Materijal -

6.000.000,00 dinara;

• 511 - Zgrade i građevinski objekti -

70.200.000,00 dinara;

• 512 - Mašine i oprema -

54.000.000,00 dinara.

UKUPNO:

130.200.000,00 dinara

Ovaj program sadrži raspored i korišćenje dela sredstava planiranih na ekonomskoj klasifikaciji 51 - Zgrade i građevinski objekti - 5113 Kapitalno održavanje zgrada i objekata, iz izvora finansiranja 12 04 Primanja od otplate datih kredita i prodaje finansijske imovine - prihodi od privatizacije, u visini od 48.000.000,00 dinara, namenjenih za rekonstrukciju i adaptaciju kompleksa objekta Odmarališta "Fruška gora" na Andrevlju - II faza radova.

III

Rekonstrukcija i adaptacija kompleksa objekta Odmarališta "Fruška gora" na Andrevlju - II faza radova obuhvata:

- građevinsko-zanatske radove,

- elektro radove,

- radove na vodovodu i kanalizaciji,

- mašinske radove,

- radove na gasnoj kotlarnici,

- radove na uređenju slobodnih površina,

- radove na saobraćajnicama,

- radove na ozelenjavanju,

- radove na javnom osvetljenju i

- radove na spoljnjem vodovodu i kanalizaciji.

IV

Realizacija programa vršiće se iz sredstava Služba za opšte i zajedničke poslove pokrajinskih organa.