REŠENJE
O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA SPROVOĐENJE JAVNOG KONKURSA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA ZA IZBOR STRATEŠKOG PARTNERA ZA POVERAVANJE OBAVLJANJA KOMUNALNIH DELATNOSTI

("Sl. list grada Niša", br. 40/2007)

I

Obrazuje se Komisija za sprovođenje javnog konkursa za prikupljanje ponuda za izbor strateškog partnera za poveravanje obavljanja komunalnih delatnosti održavanje čistoće i upravljanje i održavanje Ekocentra-Niš, centra za sakupljanje, selekciju i odlaganje komunalnog čvrstog otpada (sanitarna deponija, centar za selekciju, kompostište, transfer stanice) za grad Niš u sledećem sastavu:

- za predsednika

1. Miodrag Radović

- za članove

2. Snežana Stanković

3. Darko Bulatović

4. Dragan Bulić

5. Dr Jasmina Radosavljević

II

Zadatak Komisije je da sprovede postupak po javnom konkursu za prikupljanje pismenih ponuda za izbor strateškog partnera za poveravanje obavljanja komunalnih delatnosti, koji je raspisao gradonačelnik grada Niša, pod brojem 1338/2007-01 od 17.05.2007. godine, a koji je objavljen 28. maja 2007. godine u dnevnom listu "Politika" i "Službenom listu grada Niša".

Komisija će predložiti Skupštini grada Niša najpovoljnijeg učesnika konkursa ukoliko stručno oceni da će taj učesnik svojom tehničkom, organizacionom, kadrovskom osposobljenošću i ponuđenim drugim uslovima poverene poslove obavljati u skladu sa Zakonom i gradskim propisima.

III

Na dan konstituisanja Komisije, predsednik Komisije će od predsednika Komisije koju je obrazovao gradonačelnik za sprovođenje javnog konkursa, a po odredbama Odluke o komunalnim delatnostima koje su važile pre stupanja na snagu Odluke o izmenama i dopunama Odluke o komunalnim delatnostima ("Službeni list grada Niša", broj 31/2007), preuzeti konkursnu dokumentaciju i svu ostalu dokumentaciju u vezi sa javnim konkursom iz tačke II ovog rešenja.

IV

Stručne, administrativno - tehničke i organizacione poslove za potrebe Komisije, obavlja Uprava za komunalne delatnosti i energetiku.

V

Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Niša".