ODLUKA
O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA UTVRĐIVANJE ISPUNJENOSTI USLOVA ZA DAVANJE NA KORIŠĆENJE POSLOVNIH PROSTORIJA BEZ NAKNADE

("Sl. list grada Kragujevca", br. 13/2007)

Član 1

Obrazuje se Komisija za utvrđivanje ispunjenosti uslova za davanje na korišćenje poslovnih prostorija bez naknade (u daljem tekstu: Komisija) u sastavu:

1. Dragan Ranković - predsednik Komisije,

2. Mirjana Srejović - sekretar Komisije,

3. Slavica Saveljić - član Komisije,

4. Zoran Kuzmanović - član Komisije,

5. Lela Makojević - član Komisije,

6. Milivoje Borić - član Komisije.

Stručne, administrativno - tehničke i druge poslove za potrebe Komisije, obavlja sekretar Komisije, koji učestvuje u radu Komisije bez prava odlučivanja. Sekretar Komisije se imenuje iz reda diplomiranih pravnika zaposlenih u gradskoj upravi nadležnoj za poslove imovine Grada.

Komisija iz reda svojih članova bira lice koje će zamenjivati predsednika Komisije u slučaju njegove odsutnosti ili sprečenosti da učestvuje u radu Komisije.

Član 2

Komisija se obrazuje sa zadatkom da:

- prima dokumentaciju i utvrđuje ispunjenost uslova iz Odluke o davanju poslovnog prostora u zakup ("Službeni list grada Kragujevca" broj 11/07) za davanje na korišćenje poslovnih prostorija bez naknade,

- sačinjava zapisnik o radu sa predlogom pravnih lica koja ispunjavaju uslove za dobijanje na korišćenje poslovnih prostorija bez naknade,

- sačinjava izveštaj o sprovedenom postupku,

- obavlja i druge poslove vezane za davanje na korišćenje poslovnih prostorija bez naknade.

Zapisnik iz stava 1. alineja 2. ovog člana, potpisuju svi članovi Komisije koji su učestvovali u postupku utvrđivanja ispunjenosti uslova za davanje na korišćenje poslovnih prostorija bez naknade, a izveštaje iz stava 1. alineja 3. potpisuje predsednik Komisije, odnosno lice koje ga zamenjuje, u skladu sa članom 1. stav 3. ove Odluke.

Član 3

Komisija će u svom radu koristiti pečat Gradske uprave za imovinu. Za upotrebu i rukovanje pečata odgovoran je sekretar Komisije.

Član 4

Ovu Odluku objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".