REŠENJE
O ODREĐIVANJU POVREMENOG PARKIRALIŠTA NA PROSTORU OGRANIČENOM ULICAMA ŽIVOJINA ĆULUMA, ALEKSANDRA NEVSKOG, BORE STANKOVIĆA I EMANUILA JANKOVIĆA U NOVOM SADU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 40/2007)

I. Određuje se povremeno parkiralište sa naplatom naknade za korišćenje parkirališta za putničke automobile na prostoru ograničenom ulicama Živojina Ćuluma, Aleksandra Nevskog, Bore Stankovića i Emanuila Jankovića u Novom Sadu, kao posebno parkiralište, kapaciteta 706 parking-mesta, prema Projektu tehničkog regulisanja saobraćaja, broj PS 0138 iz septembra 2006. godine, koji je izradilo Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad.

II. Parkiralište iz tačke I. može se koristiti kao posebno parkiralište samo nedeljom, u vremenu od 6,00 do 14,00 časova, počev od 14. oktobra 2007. godine.

III. Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad, naplaćuje naknadu za korišćenje parkirališta putem mobilne telefonije i parking-karte kupljene kod distributera, u vremenu iz tačke II., a u skladu sa Odlukom o utvrđivanju cena parkiranja i uklanjanja motornih vozila.

IV. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Novi Sad, da:

- parkiralište uredi, opremi i obeleži odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, i

- putem sredstava javnog informisanja obavesti učesnike u saobraćaju o uslovima i mogućnostima za korišćenje parkirališta.

V. Nadzor nad izvođenjem radova iz tačke II. ovog rešenja vrši Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu.

VI. Rok za izvršenje ovog rešenja je 14. oktobar 2007. godine.

VII. Danom donošenja ovog rešenja prestaje da važi Rešenje o određivanju povremenog parkirališta na prostoru ograničenom ulicama Živojina Ćuluma, Aleksandra Nevskog, Bore Stankovića i Emanuila Jankovića u Novom Sadu ("Službeni list Grada Novog Sada", br. 40/2006).

VIII. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".