REŠENJE
O UTVRĐIVANJU PROGRAMA RASPOREDA I KORIŠĆENJA DELA SREDSTAVA SLUŽBE ZA OPŠTE I ZAJEDNIČKE POSLOVE POKRAJINSKIH ORGANA, OSTVARENIH IZ PRIHODA OD PRIVATIZACIJE U 2007. GODINI, U CILJU REKONSTRUKCIJE I ADAPTACIJE REPREZENTATIVNIH OBJEKATA NA KOJIMA PRAVO KORIŠĆENJA IMA AUTONOMNA POKRAJINA VOJVODINA

("Sl. list AP Vojvodine", br. 19/2007)

I

Ovim Rešenjem utvrđuje se Program rasporeda i korišćenja dela sredstava Službe za opšte i zajedničke poslove pokrajinskih organa, ostvarenih iz prihoda od privatizacije u 2007. godini, u cilju rekonstrukcije i adaptacije reprezentativnih objekata na kojima pravo korišćenja ima Autonomna Pokrajina Vojvodina (vila u Čortanovcima i vila u Sremskoj Kamenici), obim sredstava i način njihovog raspoređivanja i korišćenja.

II

Program iz tačke I ovog Rešenja čini njegov sastavni deo.

III

Ovo Rešenje objaviće se u "Službenom listu Autonomne Pokrajine Vojvodine".

 

PROGRAM
RASPOREDA I KORIŠĆENJA DELA SREDSTAVA OSTVARENIH IZ PRIHODA OD PRIVATIZACIJE U 2007. GODINI U CILJU REKONSTRUKCIJE I ADAPTACIJE REPREZENTATIVNIH OBJEKATA NA KOJIMA PRAVO KORIŠĆENJA IMA AUTONOMNA POKRAJINA VOJVODINA

I

Cilj Programa je rekonstrukcija i adaptacija reprezentativnih objekata na kojima pravo korišćenja ima Autonomna Pokrajina Vojvodina (vila u Čortanovcima i vila u Sremskoj Kamenici).

Raspored i korišćenje dela sredstava ostvarenih iz prihoda od privatizacije na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine, odnosi se na izradu idejnih i glavnih projekata u svrhu rekonstrukcije i adaptacije reprezentativnih objekata na kojima pravo korišćenja ima Autonomna Pokrajina Vojvodina (vila u Čortanovcima i vila u Sremskoj Kamenici), troškove spoljno-tehničke kontrole objekata, troškove izdavanja akta o urbanističko-tehničkim uslovima kao i saglasnosti Javnih preduzeća i drugi troškovi.

II

U skladu sa članom 7. Odluke o budžetu Autonomne Pokrajine Vojvodine za 2007. godinu ("Službeni list APV", br. 6/2007, 9/2007 - ispr. i 16/2007) u okviru razdela 20 - Službe za opšte i zajedničke poslove pokrajinskih organa (funkcionalna klasifikacija 130 - opšte usluge), planirana su sredstva namenjena za izradu projektne dokumentacije iz izvora finansiranja 12 04 Primanja od otplate datih kredita i prodaje finansijske imovine - prihodi od privatizacije, ekonomske klasifikacije 5114 - Projektno planiranje - 6.951.600,00 dinara.

Ovaj program sadrži raspored i korišćenje dela sredstava iz izvora 12 04, na ekonomskoj klasifikaciji 5114 - Projektno planiranje, u iznosu od 4.000.000,00 dinara namenjenih za izradu idejnih i glavnih projekata u svrhu rekonstrukcije i adaptacije reprezentativnih objekata na kojima pravo korišćenja ima Autonomna Pokrajina Vojvodina (vila u Čortanovcima i vila u Sremskoj Kamenici), troškove spoljno-tehničke kontrole objekata, troškove izdavanja akta o urbanističko-tehničkim uslovima kao i saglasnosti Javnih preduzeća i drugi troškovi.

III

Idejni i glavni projekti izrađuju se u svrhu rekonstrukcije i adaptacije reprezentativnih na kojima pravo korišćenja ima Autonomna Pokrajina Vojvodina (vila u Čortanovcima i vila u Sremskoj Kamenici), kao i spoljno-tehnička kontrola objekata, izdavanje akta o urbanističko-tehničkim uslovima, saglasnosti Javnih preduzeća i drugo.

IV

Realizacija Programa vršiće se iz sredstava Službe za opšte i zajedničke poslove pokrajinskih organa.