ODLUKA
O ODREĐIVANJU ŠTAMPARIJE ZA ŠTAMPANJE GLASAČKIH LISTIĆA I DRUGOG IZBORNOG MATERIJALA ZA PONOVLJENO GLASANJE NA IZBORIMA ZA PREDSEDNIKA REPUBLIKE I O OBLIKU I IZGLEDU GLASAČKOG LISTIĆA

("Sl. glasnik RS", br. 8/2008)

1. Glasački listići i drugi izborni materijal za ponovljeno glasanje na izborima za predsednika Republike, koje će se održati 3. februara 2008. godine, štampaće se u štampariji Javnog preduzeća "Službeni glasnik", Beograd, Ulica kralja Milutina broj 27.

2. Glasački listići i drugi izborni materijal štampaće se u boji koja je određena Odlukom o određivanju boje glasačkog listića i drugog izbornog materijala za glasanje na izborima za predsednika Republike Srbije koji su raspisani za 20. januar 2008. godine ("Službeni glasnik RS", broj 120/07).

3. Glasački listići će se štampati u jednoj, dve, tri, četiri ili pet jezičkih varijanti u zavisnosti od toga koji su jezici i pisma u službenoj upotrebi u pojedinim opštinama u Republici Srbiji.

Glasački listići sa jednom ili dve jezičke varijante štampaće se na formatu hartije A-5, a glasački listići sa tri, četiri ili pet jezičkih varijanti na formatu hartije A-4.

4. Ovlašćuje se predsednik Republičke izborne komisije da sa štamparijom iz tačke 1. ove odluke zaključi ugovor o štampanju glasačkih listića i drugog izbornog materijala.

5. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja.