REŠENJE
O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA JAVNU NABAVKU ZA IZBOR NAJPOVOLJNIJEG PONUĐAČA ZA PRUŽANJE USLUGA SMEŠTAJA I DRŽANJA PASA I MAČAKA U PRIHVATILIŠTU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 7/2008 i 9/2008)

I. Obrazuje se Komisija za javnu nabavku za izbor najpovoljnijeg ponuđača za pružanje usluga smeštaja i držanja pasa i mačaka u prihvatilištu.

II. Zadatak Komisije je da pripremi konkursnu dokumentaciju za javnu nabavku, sprovede otvoreni postupak javne nabavke i dostavi pisani izveštaj naručiocu sa predlogom za zaključivanje ugovora o javnoj nabavci iz tačke I. ovog rešenja, u roku od 10 dana od isteka roka za okončanje postupka javnog otvaranja ponude, u skladu sa odredbama Zakona o javnim nabavkama i Odlukom o pokretanju postupka broj OPUP-1/08 od 25. februara 2008. godine, kao i da preduzima sve ostale radnje u okviru svoje nadležnosti u toku postupka javne nabavke do momenta zaključenja ugovora sa najpovoljnijim ponuđačem.

III. Komisija ima predsednika, zamenika predsednika, sedam članova i sekretara.

IV. Za rad Komisije predsedniku, zameniku predsednika, članovima i sekretaru pripada naknada:

- predsedniku i zameniku predsednika Komisije za svaki sastanak Komisije pripada naknada u visini od 10% od prosečne mesečne zarade po zaposlenom u privredi Republike Srbije, prema poslednjem objavljenom podatku republičkog organa nadležnog za poslove statistike,

- član i sekretar, za učešće u radu Komisije, imaju pravo na naknadu u visini od 5% od prosečne mesečne zarade po zaposlenom u privredi Republike Srbije, prema poslednjem objavljenom podatku republičkog organa nadležnog za poslove statistike, za svaki sastanak Komisije kojem su prisustvovali.

V. Administrativne i stručne poslove za potrebe Komisije obavlja Gradska uprava za komunalne poslove.

VI. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".