REŠENJE

O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA JAVNU NABAVKU ZA IZBOR NAJPOVOLJNIJEG PONUĐAČA ZA PRUŽANJE USLUGA SMEŠTAJA I DRŽANJA PASA I MAČAKA U PRIHVATILIŠTU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 7/2008, 9/2008 i 13/2008)

I. Obrazuje se Komisija za javnu nabavku za izbor najpovoljnijeg ponuđača za pružanje usluga smeštaja i držanja pasa i mačaka u prihvatilištu.

II. Zadatak Komisije je da pripremi konkursnu dokumentaciju za javnu nabavku, sprovede otvoreni postupak javne nabavke i dostavi pisani izveštaj naručiocu sa predlogom za zaključivanje ugovora o javnoj nabavci iz tačke I. ovog rešenja, u roku od 10 dana od isteka roka za okončanje postupka javnog otvaranja ponude, u skladu sa odredbama Zakona o javnim nabavkama i Odlukom o pokretanju postupka broj OPUP-1/08 od 25. februara 2008. godine, kao i da preduzima sve ostale radnje u okviru svoje nadležnosti u toku postupka javne nabavke do momenta zaključenja ugovora sa najpovoljnijim ponuđačem.

III. Komisija ima predsednika, zamenika predsednika, sedam članova i sekretara.

IV. Za rad Komisije predsedniku, zameniku predsednika, članovima i sekretaru pripada naknada:

- predsedniku i zameniku predsednika Komisije za svaki sastanak Komisije pripada naknada u visini od 10% od prosečne mesečne zarade po zaposlenom u privredi Republike Srbije, prema poslednjem objavljenom podatku republičkog organa nadležnog za poslove statistike,

- član i sekretar, za učešće u radu Komisije, imaju pravo na naknadu u visini od 5% od prosečne mesečne zarade po zaposlenom u privredi Republike Srbije, prema poslednjem objavljenom podatku republičkog organa nadležnog za poslove statistike, za svaki sastanak Komisije kojem su prisustvovali.

Sredstva za isplatu naknade licima iz stava 1. ove tačke, obezbeđena su u budžetu Grada Novog Sada za 2008. godinu, u Finansijskom planu prihoda i primanja, rashoda i izdataka Gradonačelnika Grada Novog Sada.

V. Administrativne i stručne poslove za potrebe Komisije obavlja Gradska uprava za komunalne poslove.

VI. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".