ZAKLJUČAK

broj: 013-36/08-I/02

("Sl. list grada Kragujevca", br. 7/2008)

I Da obrasci za sprovođenje izbora za odbornike Skupštine grada Kragujevca nose oznaku IOSG odnosno početna slova reči : Izbor odbornika Skupštine grada, pored koje će biti naznačen broj obrasca.

II Da se obrasci, odnosno materijal za predaju izbornih lista kandidata za odbornike Skupštine grada Kragujevca stave na raspolaganje potencijalnim predlagačima dana 20. marta 2008. godine počev od 12,00 časova. Preuzimanje materijala vršiće se u sedištu Gradske izborne komisije u kancelariji 201 u zgradi koju koriste organi grada Kragujevca Trg Slobode broj 3 Kragujevac.

III Da prilikom preuzimanja materijala, odnosno obrazaca, lice koje preuzima materijal mora dostaviti Gradskoj izbornoj komisiji ovlašćenje potencijalnog predlagača izborne liste za preuzimanje materijala.

IV Da predsednik Gradske izborne komisije na konferenciji za štampu da informacije o dosadašnjem radu Gradske izborne komisije, donetim odlukama i zaključcima, kao i o vremenu stavljanja na raspolaganje materijal za predaju izbornih lista kandidata za odbornike Skupštine grada Kragujevca.

V Ovaj zaključak objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca."