REŠENJE
O ODREĐIVANJU PRIVREMENOG PARKIRALIŠTA U FRUŠKOGORSKOJ ULICI ISPRED KUPALIŠTA "ŠTRAND" U NOVOM SADU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 22/2008)

I. Određuje se privremeno parkiralište u Fruškogorskoj ulici u neposrednoj blizini glavnog ulaza na kupalište "Štrand" u Novom Sadu.

II. Naplata naknade za korišćenje parkirališta iz tačke I. ovog rešenja, vršiće se u skladu sa Odlukom o utvrđivanju cena parkiranja i uklanjanja motornih vozila ("Službeni list Grada Novog Sada", broj 1/2007), od 1. juna 2008. do 15. septembra 2008. godine, svakodnevno od 8,00 do 21,00 časa.

Naplatu naknade iz stava I. ove tačke, obavlja Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad, putem parkomata i mobilne telefonije.

III. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Novi Sad, da:

- parkiralište iz tačke I. ovog rešenja uredi, opremi i obeleži saobraćajnom signalizacijom u skladu sa propisima o bezbednosti saobraćaja i Predlogom mera za organizaciju parkiranja vozila na prostoru oko kupališta "Štrand" u Novom Sadu, broj PSPMŠTO01 iz marta 2007. godine, koju je izradilo Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad,

- putem sredstava javnog informisanja obavesti korisnike parkirališta o načinu korišćenja parkirališta, i

- nakon isteka roka važnosti ovog rešenja ukloni svu postavljenu saobraćajnu signalizaciju koja se odnosi na parkiralište.

IV. Nadzor nad izvođenjem radova iz tačke III. ovog rešenja vrši Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu.

V. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".