PROGRAM

INVESTICIONIH AKTIVNOSTI I TEKUĆEG ODRŽAVANJA ZAVODA ZA ZDRAVSTVENU ZAŠTITU STUDENATA NOVI SAD ZA 2008. GODINU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 27/2008)

1. Ovim programom utvrđuju se investicione aktivnosti i tekuće održavanje Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad (u daljem tekstu: Zavod) za 2008. godinu.

2. Za realizaciju ovog programa planirana su sredstva u budžetu Grada Novog Sada za 2008. godinu, u ukupnom iznosu od 4.400.000,00 dinara, za transfere ostalim nivoima vlasti, i to za:

- kapitalne transfere, u iznosu od 3.500.000,00 dinara, i

- tekuće transfere, u iznosu od 900.000,00 dinara.

3. Sredstva iz tačke 2. alineja jedan ovog programa, u iznosu od 3.500.000,00 dinara, raspoređuju se za:

- zamenu podova u lekarskim ordinacijama postavljanjem pločica,

- zamenu prozora PVC stolarijom.

4. Sredstva iz tačke 2. alineja dva ovog programa, u iznosu od 900.000,00 dinara, raspoređuje se za:

- higijensko krečenje prostorija.

5. Za realizaciju aktivnosti iz tačke 3. ovog programa, prenos sredstava vršiće se putem kapitalnih transfera, a za aktivnosti iz tačke 4. ovog programa, putem tekućih transfera, i to do iznosa sredstava planiranih ovim programom za kapitalne, odnosno tekuće transfere.

6. Zahtev za prenos sredstava iz tačke 2. ovog programa, uz priloženu dokumentaciju, Zavod dostavlja Gradskoj upravi za zdravstvo, a prenos sredstava na račun Zavoda vrši se na osnovu zahteva za prenos koji priprema Gradska uprava za zdravstvo, u skladu sa propisima.

7. Zavod se obavezuje da će aktivnosti iz tač. 3. i 4. ovog programa biti izvedene stručno i kvalitetno, u skladu sa zakonom i standardima i normativima koji važe za ovu vrstu radova.

8. Nadzor nad sprovođenjem ovog programa obavljaće Gradska uprava za zdravstvo.

9. Zavod podnosi Gradonačelniku Grada Novog Sada godišnji izveštaj o realizaciji ovog programa, sa iskazanim fizičkim i finansijskim pokazateljima o izvršenim aktivnostima i utrošku sredstava.

10. Ovaj program objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".