REŠENJE
O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA IZBOR KANDIDATA ZA NAČELNIKE GRADSKIH UPRAVA ZA POJEDINE OBLASTI I DIREKTORA AGENCIJE ZA ODRŽAVANJE, OBEZBEĐENJE I PRUŽANJE USLUGA

("Sl. list grada Kragujevca", br. 25/2008)

I Obrazuje se Komisija za izbor kandidata za načelnike gradskih uprava za pojedine oblasti i direktora Agencije za održavanje, obezbeđenje i pružanje usluga (u daljem tekstu: Komisija) kao povremeno radno telo Gradskog veća u sastavu:

1. Veroljub Stevanović - predsednik Gradskog veća - predsednik Komisije,

2. Nebojša Zdravković - zamenik Gradonačelnika - zamenik predsednika Komisije,

3. Nebojša Vasiljević - član Gradskog veća za investicije i razvoj gradskih resursa - član Komisije,

4. Zoran Jovanović - član Gradskog veća za komunalnu privredu - član Komisije,

5. Dragoslav Milošević - član Gradskog veća za obrazovanje, kulturu i informisanje - član Komisije,

6. Zlatko Milić - sekretar Komisije

II Komisija iz stava 1. ovog Rešenja, obrazuje se sa zadatkom da preduzme sve neophodne radnje i aktivnosti u postupku sprovođenja postupaka po javnom oglasu za načelnike gradskih uprava za pojedine oblasti i direktora Agencije za održavanje, obezbeđenje i pružanje usluga, raspisanom dana 28.07.2008. godine, izvrši izbor i utvrdi predlog kandidata za načelnika gradske uprave za pojedinu oblast i direktora Agencije za održavanje, obezbeđenje i pružanje usluga, da sačini izveštaj o sprovedenom postupku javnog oglašavanja i isti sa predlogom kandidata dostavi Gradskom veću.

III Predsednik Komisije iz stava 1. ovog rešenja, saziva i predsedava sednicama Komisije. U slučaju odsutnosti ili sprečenosti predsednika Komisije poslove iz delokruga njegove nadležnosti obavljaće zamenik predsednika Komisije.

IV Komisija iz stava 1. ovog rešenja, radi i odlučuje na sednicama kojima prisustvuje više od polovine njegovih članova, a odluke donosi većinom glasova od ukupnog broja članova.

Sekretar Komisije obavlja stručne i administrativno - tehničke poslove za potrebe Komisije i učestvuje u radu Komisije bez prava odlučivanja.

V Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".