REŠENJE

O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA IZRADU GODIŠNJEG PROGRAMA ZAŠTITE, UREĐENJA I KORIŠĆENJA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA

("Sl. list opštine Subotica", br. 26/2008)

I

Obrazuje se Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u Gradu Subotica (u daljem tekstu: Komisija).

II

Komisiju čini predsednik i osam članova.

U Komisiju se imenuju sledeća lica:

1. Pero Horvacki, za predsednika Komisije,

2. Milan Radak, za člana,

3. Izabela Nađ, za člana,

4. Ištvan Sunđi, za člana,

5. Ivan Skenderović, za člana,

6. Olivera Kopilović, za člana,

7. Olgica Čanadi, za člana,

8. Vesna Vider, za člana i

9. Aleksandar Vitković, za člana.

III

Zadatak Komisije je da izradi predlog Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta kojim će utvrditi vrstu i obim radova koje treba izvršiti u 2009., 2010., 2011. i 2012. godini, dinamiku izvođenja radova i ulaganja sredstava, a posebno utvrditi podatke koji se odnose na poljoprivredno zemljište u državnoj svojini u skladu sa članom 14. stav 7. Zakona o poljoprivrednom zemljištu ("Službeni glasnik RS", br. 62/06), kao i da pribavi mišljenje Komisije iz člana 14. stav 5. Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Komisija je dužna da najkasnije do 5. marta svake godine izradi predlog Godišnjeg programa iz prethodnog stava ove tačke i zajedno sa pribavljenim mišljenjem Komisije iz člana 14. stav 5. Zakona o poljoprivrednom zemljištu, dostavi Službi za lokalni ekonomski razvoj, privredu, poljoprivredu i turizam Gradske uprave a radi pribavljanja saglasnosti Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede na isti.

IV

Komisija se imenuje na mandatni period na 4 godine.

V

Stupanjem na snagu, ovog Rešenja, prestaje da važi Rešenje o obrazovanju Komisije za izradu Godišnjeg programa zaštite uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta broj I-00-021-10/2008. od 26.02.2008. godine.

VI

Ovo Rešenje objaviti u "Službenom listu opštine Subotica".