REŠENJE

O PRIVREMENOJ IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA NA TERITORIJI GRADA NOVOG SADA ZA POTREBE RADA ZIMSKE SLUŽBE ZA 2008/2009. GODINU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 38/2008)

1. Određuje se privremena izmena režima saobraćaja zbog potrebe rada Zimske službe za 2008/2009. godinu, na teritoriji Grada Novog Sada, u skladu sa Projektom tehničkog regulisanja saobraćaja, broj 2807 od 31. avgusta 2006. godine, koji je izradila Služba za razvoj i upravljanje saobraćajem Javnog preduzeća "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu, na sledeći način:

Radi efikasnijeg čišćenja kolovoza i uklanjanja snega za vreme snežnih padavina zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje vozila u sledećim ulicama: Marka Miljanova, Ćirila i Metodija, Avijatičarskoj, Braće Ribnikar, Branislava Nušića, Maksima Gorkog (od Ulice Stražilovske do Ulice Stevana Musića), Svetozara Miletića, na Trifkovićevom trgu, u Pašićevoj, Grčkoškolskoj, Ive Lole Ribara, Miloša Bajića, Daničićevoj, Trgu Republike, Modene i Pap Pavla u Novom Sadu, Fruškogorskoj i Železničkoj u Sremskoj Kamenici.

Obavezno korišćenje zimske opreme za vreme otežanih uslova odvijanja saobraćaja je na prilazima Sremskoj Kamenici, putevima za Nove i Stare Ledince, u Ulici Dunavske divizije u Petrovaradinu i Partizanskom putu ka Fruškoj gori.

2. Nalaže se Javnom preduzeću "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu, da:

- postavi saobraćajnu signalizaciju prema Projektu tehničkog regulisanja saobraćaja iz tačke 1. ovog rešenja;

- redovno održava i kontroliše saobraćajnu signalizaciju, kao i da je ukloni nakon isteka roka iz tačke 3. ovog rešenja.

3. Privremena izmena režima saobraćaja važi od 15. novembra 2008. godine do 15. marta 2009. godine.

4. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".