REŠENJE

O OVLAŠĆENJU ZA OVERU OBRASCA ZIP - OBRAČUN SREDSTAVA ZA ISPLATU ZARADA ZAPOSLENIH I OBRASCA PP OD - PORESKA PRIJAVA O OBRAČUNATIM I PLAĆENIM DOPRINOSIMA ZA OBAVEZNO SOCIJALNO OSIGURANJE NA ZARADE / NAKNADE

("Sl. list grada Pančeva", br. 6/2008)

I

Skupština grada Pančeva ovlašćuje Gradonačelnicu grada Pančeva, da u skladu sa članom 5. Uredbe o načinu i kontroli obračuna i isplate zarada u javnim preduzećima ("Službeni glasnik Republike Srbije", br. 5/2006) overava obrazac ZIP - Obračun sredstava za isplatu zarada zaposlenih i obrazac PP OD - Poreska prijava o obračunatim i plaćenim doprinosima za obavezno socijalno osiguranje na zarade / naknade javnih i javnih komunalnih preduzeća čiji je osnivač grad, a na osnovu mišljenja nadležnih sekretarijata Gradske uprave grada Pančeva.

Gradonačelnica grada Pančeva može da ovlasti i druga lica za overu obrazaca iz stava 1. ove tačke.

II

Ovim rešenjem stavlja se van snage Rešenje o ovlašćenju za overu obrasca ZIP - Obračun sredstava za isplatu zarada zaposlenih i obrasca PP OD - Poreska prijava o obračunatim i plaćenim doprinosima za obavezno socijalno osiguranje na zarade / naknade, broj I-01-06-3/2006 od 03. februara 2006. godine ("Službeni list opštine Pančevo" br. 2/2006).

III

Ovo Rešenje objaviti u "Službenom listu grada Pančeva".