ODLUKA

O POVERAVANJU POSLOVA ORGANIZOVANJA PRUŽANJA USLUGA PREVOZA, SMEŠTAJA I OSTALIH PRATEĆIH USLUGA POVODOM UČEŠĆA U SPORTSKIM TAKMIČENJIMA I DRUGIM MANIFESTACIJAMA OD ZNAČAJA ZA GRAD

("Sl. list grada Kragujevca", br. 32/2008)

I Društvo sa ograničenom odgovornošću "Agencija za turizam i saobraćaj" Kragujevac (u daljem tekstu: Agencija), čiji je osnivač Grad Kragujevac, poveravaju se poslovi organizovanja pružanja usluga prevoza, smeštaja i ostalih pratećih usluga povodom učešća u sportskim takmičenjima i drugim manifestacijama od značaja za Grad.

II Agencija se ovlašćuje da u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama sprovede postupak za dodelu ugovora za obavljanje usluga iz stava 1. ove odluke, a na osnovu godišnjih potreba Grada.

III Godišnje potrebe Grada za navedenim uslugama utvrdiće Gradsko veće grada Kragujevca, na predlog Agencije i u skladu sa mogućnostima budžeta Grada, a na osnovu planova nadležnih Uprava, posebnih službi i nadležnih radnih tela (u daljem tekstu: Korisnici).

Korisnici su dužni da dostave svoje planove i predloge za narednu godinu Agenciji najkasnije do 15.11.2008. godine, koji sadrže kategorije korisnika, vrstu i obim usluga, orijentacionu vrednost i dinamički plan realizacije usluga.

Agencija je dužna da dostavi Gradskom veću Predlog Programa o pružanju usluga prevoza, smeštaja i ostalih pratećih usluga povodom učešća u sportskim takmičenjima i drugim manifestacijama od značaja za Grad za narednu godinu do 30.11.2008. godine, radi razmatranja i donošenja.

IV Prenos sredstava Agenciji vršiće se na osnovu mesečnih izveštaja ATS-a o realizaciji Programom opredeljenih usluga, koji usvoji Gradsko veće.

V Na osnovu ove Odluke, Gradonačelnik grada Kragujevca i Agencija zaključiće Ugovor kojim će se bliže definisati uslovi kao i međusobna prava i obaveze ugovornih strana.

VI Ovu odluku objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".