ODLUKA

O IZGRADNJI OBJEKATA ZATVORENIH BAZENA U KOMPLEKSU SPORTSKO-REKREACIONOG CENTRA DUDOVA ŠUMA

("Sl. list opštine Subotica", br. 8/95, 17/97, 3/2007 i 29/2008)

I

Investitor Opština Subotica pristupa izgradnji objekata zatvorenih bazena u kompleksu Sportsko-rekreacionog centra Dudova šuma.

II

Objekat iz tačke I ove Odluke izgradiće se na prostoru koji obuhvata parcelu broj 19632/1 K.O. Stari grad.

III

Investitor Opština Subotica će po okončanju započetih radova iz X Aneksa Osnovnog ugovora o građenju SRC "Dudova Šuma" zaključenog između Opštine Subotica kao Investitora, "Panongrad" doo kao Izvođača i G.P. "Mostogradnja" kao Suizvođača zavedenog kod Opštine Subotica pod brojem I-454-3/2005 dana 15. novembra 2005. godine, raskinuti Ugovor o građenju Poslovno-sportskog centra "Dudova šuma", zaključenog između Opštine Subotica kao Investitora, GP "Panongrad" kao Izvođača i "Kommont-Gamsa", zavedenog kod Opštine Subotica pod brojem I-351-374/1995 od 23. maja 1995. godine.

IV

Vođenje svih poslova za Opštinu Subotica u nastavku realizacije kapitalne investicije Projekta izgradnje zatvorenih bazena u kompleksu sportsko-rekreacionog centra "Dudova šuma" poverava se Javnom preduzeću "Direkcija za izgradnju opštine Subotica".

Počev od 1. januara 2009. godine vođenje svih poslova u nastavku realizacije investicije Projekta izgradnje zatvorenih bazena u kompleksu sportsko-rekreacionog centra Dudova šuma (u daljem tekstu: ove investicije) investitor - Grad Subotica će obavljati putem Gradske uprave - Službe za imovinsko-pravne poslove i putem posebne radne grupe koju će obrazovati Gradonačelnik.

Gradska uprava - Služba za imovinsko-pravne poslove, a druge službe po zaduženju, obavljaće sve administrativno-tehničke poslove u vezi sa realizacijom ove investicije.

Radna grupa za koordinaciju aktivnosti na realizaciji investicije Projekta izgradnje zatvorenih bazena u kompleksu sportsko-rekreacionog centra Dudova šuma (u daljem tekstu: Radna grupa) obavljaće sve stručne poslove, koordinaciju i praćenje realizacije ove investicije.

Zadatak Radne grupe je koordinacija svih aktivnosti, praćenje istih i davanje predloga, mišljenja i stručnih obrazloženja u toku realizacije i završetka investicije.

Rešenjem o obrazovanju Radne grupe Gradonačelnik imenuje članove Radne grupe, određuje nadležnost Radne grupe i njena ovlašćenja i zadatke.

V

Pre pokretanja postupka Javne nabavke za izvođenje nastavka radova na realizaciji kapitalne investicije Projekta izgradnje zatvorenih bazena u kompleksu sportsko-rekreacionog centra "Dudova šuma", pristupiće se preprojektovanju u domenu tehnološkog rešenja bazenskih školjki, mašinske tehnike, bazenske tehnike, kao i novom predmeru i predračunu radova.

VI

Odabir izvođača za izvođenje poslova iz tačke V ove Odluke izvršiće Direkcija po sprovedenom postupku regulisanim Zakonom o javnim nabavkama ("Službeni glasnik RS", broj 39/02, 43/03, 55/04 i 101/05).

VII

(Brisana)

 

Samostalna odredba Odluke o izmenama i dopunama
Odluke o izgradnji objekata zatvorenih bazena u kompleksu Sportsko-rekreacionog centra Dudova šuma

("Sl. list opštine Subotica", br. 17/97)

V

Ova Odluka stupa na snagu 8. dana od dana objavljivanja u "Službenom listu opštine Subotica".

 

Samostalna odredba Odluke o izmenama
Odluke o izgradnji objekata zatvorenih bazena u kompleksu Sportsko-rekreacionog centra Dudova šuma

("Sl. list opštine Subotica", br. 3/2007)

V

Ova Odluka objavljuje se u "Službenom listu opštine Subotica".

 

Samostalne odredbe Odluke o izmenama i dopunama
Odluke o izgradnji objekata zatvorenih bazena u kompleksu Sportsko-rekreacionog centra Dudova šuma

("Sl. list opštine Subotica", br. 29/2008)

III

Donošenjem ove Odluke počev od 1. januara 2009. godine prestaju ovlašćenja i zaduženja Javnog preduzeća "Direkcija za izgradnju Opštine Subotica" vezana za vođenje svih poslova u nastavku realizacije investicije Projekta izgradnje zatvorenih bazena u kompleksu sportsko-rekreacionog centra Dudova šuma.

Javno preduzeće "Direkcija za izgradnju Opštine Subotica" će do 31. januara 2009. godine svu projektno-tehničku i finansijsku dokumentaciju, kao i sve zaključene ugovore u vezi sa ovom investicijom predati Gradskoj upravi - Službi za imovinsko-pravne poslove na dalji postupak.

O primopredaji dokumentacije iz prethodnog stava sačiniće se zapisnik.

Na dan primopredaje Javno preduzeće "Direkcija za izgradnju Opštine Subotica" će sačiniti Izveštaj o stanju ove investicije sa stanjem na dan 31.12.2008. godine, koji će biti sastavni deo zapisnika o primopredaji.

Investitor - Grad Subotica i Javno preduzeće "Direkcija za izgradnju Opštine Subotica" će u cilju stvaranja svih formalno-pravnih i drugih uslova za nastavak realizacije ove investicije, najkasnije do primopredaje izvršiti sve neophodne izmene i dopune dokumentacije, odnosno zaključiti odgovarajuće anekse ugovora koji su na snazi.

IV

Ova Odluka objaviće se u "Službenom listu Opštine Subotica".