ODLUKA
O SUFINANSIRANJU TROŠKOVA ANALIZA NAMIRNICA NA KRAGUJEVAČKIM ZELENIM PIJACAMA

("Sl. list grada Kragujevca", 2/2009)

I Grad Kragujevac će u 2009. godini, sredstvima budžeta grada u ukupnom iznosu od 600.000,00 dinara sufinansirati deo troškova hemijskih, bakterioloških i mikoloških analiza, kao i analize na teške metale i pesticide, na uzorcima namirnica biljnog i životinjskog porekla, koje se prodaju na kragujevačkim zelenim pijacama.

II Uzorkovanje i analize obavlja Institut za javno zdravlje Kragujevac, na osnovu Rasporeda rada analiza namirnica u 2009. godini, od 13.01.2009. godine, koji je sačinila JKP "Gradske tržnice".

III Prenos sredstava vršiće se na osnovu rešenja Gradonačelnika grada Kragujevca po zahtevu JKP "Gradske tržnice" i dostavljenih računa Instituta za javno zdravlje Kragujevac sa rezultatima izvršenih analiza, a u korist JKP "Gradske tržnice".

IV Sredstva za realizaciju ove Odluke, obezbeđena su Odlukom o budžetu grada Kragujevca za 2009. godinu, razdeo 10 - Gradska uprava za privredne resurse, funkcija 421, ekonomska klasifikacija 451 - subvencije javnim nefinansijskim preduzećima i organizacijama, u skladu sa Programom za razvoj poljoprivrede u 2009. godini na teritoriji grada Kragujevca - glava III Raspored sredstava za realizaciju Programa za razvoj poljoprivrede u 2009. godini na teritoriji grada Kragujevca.

V Ovu Odluku objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".