ODLUKA

O UTVRĐIVANJU IZNOSA NADOKNADA ZA UPIS U IMENIK, ZA IZDAVANJE I OBNAVLJANJE LICENCE, ZA IZDAVANJE IZVODA IZ IMENIKA, UVERENJA I POTVRDA IZ EVIDENCIJA FARMACEUTSKE KOMORE SRBIJE

("Sl. glasnik RS", br. 17/2009)

I

Ovom odlukom utvrđuju se iznosi nadoknade koju plaćaju članovi Farmaceutske komore Srbije (u daljem tekstu: Komora) za upis u imenik članova Komore, iznos nadoknade za izdavanje i obnavljanje licence, iznos nadoknade za izdavanje izvoda iz imenika, uverenja i potvrda iz evidencija koje vodi Komora.

II

Nadoknada za upis u imenik članova Komore, iznosi 3.000 dinara.

Nadoknada za upis u imenik članova Komore u slučaju nepodnošenja uredne i blagovremene dokumentacije od strane člana Komore, uvećava se za 50% od iznosa nadoknade utvrđene ovom odlukom za upis u imenik.

III

Nadoknada za izdavanje i obnavljanje licence koju izdaje Komora, iznosi 7.000 dinara.

Nadoknada za za izdavanje i obnavljanje licence u slučaju nepodnošenja uredne i blagovremene dokumentacije od strane člana Komore, uvećava se za 50% od iznosa nadoknade utvrđene ovom odlukom za izdavanje i obnavljanje licence.

IV

Nadoknada za izdavanje izvoda iz imenika članova Komore, iznosi 1.000 dinara.

V

Nadoknada za izdavanje uverenja i potvrda o evidencijama koje vodi Komora, iznosi 500 dinara.

VI

Stupanjem na snagu ove odluke prestaje da važi Odluka o utvrđivanju iznosa nadoknada za upis u imenik, za izdavanje i obnavljanje licence, za izdavanje izvoda iz imenika, uverenja i potvrda iz evidencija Farmaceutske komore Srbije ("Službeni glasnik RS", broj 30/2008).

VII

Po dobijanju saglasnosti ministarstva nadležnog za poslove zdravlja, ova odluka objavljuje se u "Službenom glasniku Republike Srbije" i stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja.