REŠENJE

O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA ISPITIVANJE POGODNOSTI VOZILA ZA TAKSI PREVOZ

("Sl. list grada Pančeva", br. 8/2009)

I

Obrazuje se Komisija za ispitivanje pogodnosti vozila za taksi prevoz (u daljem tekstu: Komisija) u sledećem sastavu:

1. Dragan Kolundžić - diplomirani inženjer mašinstva iz Sekretarijata za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva - predsednik,

2. Saša Grkoviđ - diplomirani inženjer poljoprivrede iz Sekretarijata za privredu i ekonomski razvoj Gradske uprave grada Pančeva - član,

3. Piroška Krmpotić - diplomirani inženjer arhitekture iz Sekretarijata za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva - član.

II

Mandat predsednika i članova Komisije traje dve godine.

III

Zadatak Komisije je ispitivanje pogodnosti motornog vozila za taksi prevoz na osnovu Odluke o auto taksi prevozu i Pravilnika o ispitivanju pogodnosti vozila za taksi prevoz.

Predsedniku i članovima Komisije pripada naknada u visini od 50% neto naknade za ispitivanje pogodnosti taksi vozila uplaćene u toku jednog meseca. Sekretarijat za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva uz odobrenje gradonačelnika grada Pančeva utvrđuje posebnim aktom pojedinačnu visinu naknade predsedniku i svakom članu Komisije.

V

Isplata naknade predsedniku i članovima Komisije vršiće se iz sredstava planiranih Odlukom o budžetu grada Pančeva, razdeo 2 - Gradonačelnik i Gradsko veće, funkcionalna klasifikacija 110 - Izvršni i zakonodavni organi, pozicija 21 - Komisije, nagrade, bonusi i ostali rashodi, ekonomska klasifikacija 416.

VI

Administrativno-tehničke poslove za Komisiju obavlja Sekretarijat za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva.

VII

Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja, a objaviće se u "Službenom listu grada Pančeva".

Rešenje dostaviti: predsedniku i članovima Komisije, Sekretarijatu za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj, Sekretarijatu za privredu i ekonomski razvoj i Sekretarijatu za finansije i imovinsko-pravne poslove Gradske uprave grada Pančeva.