REŠENJE

O ODREĐIVANJU PRIVREMENOG PARKIRALIŠTA NA PLATOU U RADNIČKOJ ULICI U NOVOM SADU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 23/2009)

I. Određuje se privremeno parkiralište za putničke automobile na platou u Radničkoj ulici, između kućnih brojeva 16 i 18, u Novom Sadu (u daljem tekstu: parkiralište), na katastarskim parcelama broj 773/1, 773/5 i 773/6 K.O. Novi Sad II, do privođenja parcela nameni utvrđenoj urbanističkim planom.

II. Parkiralište iz tačke I. ovog rešenja je u I zoni parkiranja i njegovo korišćenje u toku dana nije vremenski ograničeno - Plava zona.

III. Naplata naknade za korišćenje parkirališta iz tačke I. ovog rešenja, vršiće se u skladu sa Odlukom o utvrđivanju cena parkiranja i uklanjanja motornih vozila ("Službeni list Grada Novog Sada", broj 19/2009) radnim danom u vremenu od 7,00 do 21,00 časa i subotom u vremenu od 7,00 do 14,00 časova.

Naplatu naknade za parkiranje obavlja Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad, putem mobilne telefonije i parking-karte kupljene kod distributera.

IV. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Novi Sad, da:

- parkiralište iz tačke I. ovog rešenja uredi, opremi i postavi saobraćajnu signalizaciju u skladu sa Projektom tehničkog regulisanja saobraćaja, broj 4172 od 4. maja 2009. godine, koji je izradilo Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu - Služba za razvoj i upravljanje saobraćajem,

- nakon isteka roka važnosti ovog rešenja, sa parkirališta ukloni svu saobraćajnu signalizaciju.

V. Nadzor nad izvođenjem radova iz tačke IV. ovog rešenja, vrši Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu.

VI. Rok za izvršenje ovog rešenja je 15. jun 2009. godine.

VII. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".