REŠENJE

O OBRAZOVANJU STRUČNE KOMISIJE ZA IZRADU GODIŠNJEG PROGRAMA ZAŠTITE, UREĐENJA I KORIŠĆENJA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA NA TERITORIJI GRADA SMEDEREVA I SPROVOĐENJE POSTUPKA JAVNOG NADMETANJA ZA DAVANJE U ZAKUP POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA U DRŽAVNOJ SVOJINI, NA TERITORIJI GRADA SMEDEREVA

("Sl. list opštine Smederevo", br. 11/2008 i "Sl. list grada Smedereva", br. 1/2008 i 9/2009)

I

izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u gradu Smederevu (u daljem tekstu: "Komisija").

II

Komisiju čini predsednik i 4 člana i to:

predsednik Komisije.

Radiša Jeremić, dipl. inž. polj.

članovi Komisije:

1. Marina Tačić, dipl. inž. polj.

2. Milijan Marinković, dipl. geod. inž.

3. Vida Naumović, dipl. ekon.

4. Miodrag Jovković, dipl. pravnik

5. Nataša Miladinović, dipl. ing. prehrambene tehnologije

6. Snežana Savić - Stojiljković, dipl. pravnik

III

Zadatak Komisije je da izradi Predlog godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, kojim će utvrditi vrstu i obim radova koje treba izvršiti i predlog izvođenja radova i ulaganja sredstava, a posebno utvrditi podatke koji se odnose na poljoprivredno zemljište u državnoj svojini u skladu sa članom 14. stav 7. Zakona o poljoprivrednom zemljištu ("Službeni glasnik Republike Srbije", broj 62/06) i pribavi mišljenje Komisije iz člana 14. stav 5. Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Zadatak Komisije je prikupljanje i priprema podataka potrebnih za javno oglašavanje za izdavanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u gradu Smederevu putem javnog nadmetanja, sprovođenja postupka javnog nadmetanja, vođenje zapisnika i davanje predloga gradonačelniku grada za izbor najpovoljnijeg ponuđača.

IV

Predsedniku i članovima Komisije koji nisu iz reda zaposlenih u Gradskoj upravi pripada mesečna naknada u visni od 30% iznosa bruto zarade po radniku ukupno u Republici, prema podacima za poslednji mesec objavljenim u Službenom glasniku Republike Srbije.

V

Komisija je dužna da Predlog godišnjeg programa iz tačke III ovog Rešenja izradi i dostavi Skupštini grada na usvajanje u roku od 30 dana od dana imenovanja.

VI

Ovo Rešenje stupa na snagu danom objavljivanja u "Službenom listu opštine Smederevo".

 

Samostalna odredba Rešenja o izmeni i dopuni
Rešenja o obrazovanju stručne Komisije za izradu godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Smederevo i sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Smederevo

("Sl. list grada Smedereva", br. 1/2008)

II

Ovo Rešenje stupa na snagu danom objavljivanja u "Službenom listu grada Smedereva".