REŠENJE

O VREDNOSTI BODA ZA OBRAČUN NAKNADE ZA KORIŠĆENJE GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA NA TERITORIJI GRADA SUBOTICE

("Sl. list grada Subotice", br. 34/2008 i 13/2009)

Član 1

Za obveznike naknade za korišćenje građevinskog zemljišta na teritoriji Grada Subotice, izuzev na području Vikend naselja na Paliću, utvrđuje se vrednost boda za obračun naknade za korišćenje građevinskog zemljišta po jednom kvadratnom metru i to:

- 0,00151 dinara po jednom bodu mesečno za građane,

- 0,003316 dinara po jednom bodu mesečno za pravna lica.

Član 2

Za obveznike naknade za korišćenje građevinskog zemljišta na području Vikend naselja na Paliću utvrđuje se vrednost boda za obračun naknade za korišćenje građevinskog zemljišta po jednom kvadratnom metru i to:

- 0,00298 dinara po jednom bodu mesečno.

Član 3

Danom stupanja na snagu ovog Rešenja, prestaju da važe Rešenje o vrednosti boda za obračun naknade za korišćenje građevinskog zemljišta na teritoriji Vikend naselja na Paliću ("Službeni list Opštine Subotica", br. 39/07) i Rešenje o vrednosti boda za obračun naknade za korišćenje građevinskog zemljišta na teritoriji Opštine Subotica ("Službeni list Opštine Subotica", br. 39/07).

Član 4

Ovo Rešenje stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Subotice", a primenjuje se počev od 1. januara 2009. godine.

 

Samostalni član Rešenja o izmeni
Rešenja o vrednosti boda za obračun naknade za korišćenje građevinskog zemljišta na teritoriji Grada Subotice

("Sl. list grada Subotice", br. 13/2009)

Član 2

Ovo Rešenje stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Subotice", a primenjuje se počev od 1. jula 2009. godine.