ODLUKA

O IZBORU STRATEŠKOG PARTNERA ZA GASIFIKACIJU ŠIROKE POTROŠNJE NA TERITORIJI GRADA KRALJEVA

("Sl. list grada Kraljeva", br. 17/2009)

Član 1

Određuje se PSE Engineering GmbH, Paffenstrasse 11, Quakenbruck, Nemačka, za strateškog partnera na poslovima projektovanja i izgradnje distributivne gasovodne mreže, i daje saglasnost na tekst Ugovora o realizaciji Programa gasifikacije široke potrošnje na teritoriji grada Kraljeva, koji će zaključiti Grad Kraljevo i PSE Engineering GmbH, Paffenstrasse 11, Quakenbruck, Nemačka.

Član 2

Ovlašćuje se gradonačelnik grada Kraljeva da u ime Grada zaključi Ugovor o realizaciji Programa gasifikacije široke potrošnje na teritoriji grada Kraljeva, kojim će se bliže utvrditi uslovi i način realizacije Programa gasifikacije.

Član 3

Radi realizacije Programa gasifikacije široke potrošnje na teritoriji grada Kraljeva, u cilju održavanja izgrađene gasovodne mreže i distribucije prirodnog gasa, formiraće se dvočlano privredno društvo između grada Kraljeva i PSE Engineering GmbH, Paffenstrasse 11, Quakenbruck, Nemačka.

Dvočlano privredno društvo iz stava 1. ovog člana vršiće distribuciju prirodnog gasa, uz prethodno pribavljena odobrenja i saglasnosti (energetske saglasnosti, licence...), u svemu u skladu sa Zakonom.

Član 4

Ova odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Kraljeva".