ZAKLJUČAK

O PRIHVATANJU MEMORANDUMA O RAZUMEVANJU, ZAKLJUČEN IZMEĐU GRADA KRUŠEVCA, CENTRA ZA SOCIJALNI RAD KRUŠEVAC, KOMESARIJATA ZA IZBEGLICE REPUBLIKE SRBIJE I ARBAJTER SAMARITER BUND-ORGANIZACIJE ASB

("Sl. list grada Kruševca", br. 8/2009)

1. Prihvata se Memorandum o razumevanju, koji će se zaključiti između Grada Kruševca, Centra za socijalni rad Kruševac, Komesarijata za izbeglice Republike Srbije i Arbajter Samariter Bund-organizacije ASB, koja u ime Ministarstva spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke realizuje projekat "Podrška izbeglicama i interno raseljenim licima u Srbiji".

2. Predmet Memoranduma o razumevanju je prethodno utvrđivanje međusobnih prava i obaveza potpisnika u postupku izgradnje stambene zgrade od 10 stanova za potrebe izbeglica i interno raseljenih lica i domicilnog socijalno ugroženog stanovništva.

3. Uporedo sa realizacijom ovog Projekta, potrebno je da organi Grada nađu rešenje i obezbede lokaciju za izgradnju stambene zgrade za rešavanje stambenih potreba članova Udruženja ratnih vojnih invalida u Kruševcu.

4. Ovlašćuje se Gradonačelnik grada Kruševca da potpiše Memorandum o razumevanju, kao i da sprovede druge neophodne radnje kako bi se krenulo sa realizacijom ovog projekta.

5. Zaključak objaviti u "Službenom listu grada Kruševca".