REŠENJE
O POVERAVANJU POSLOVA NA ORGANIZOVANJU IZGRADNJE I UPRAVLJANJA GRADSKIM AZILOM ZA PSE JAVNOM KOMUNALNOM PREDUZEĆU "KRALJEVICA" ZAJEČAR

("Sl. list grada Zaječara", br. 19/2009)

Član 1

Poveravaju se poslovi na organizovanju izgradnje i upravljanju gradskim azilom za pse u selu Prlita, Javnom komunalnom preduzeću "Kraljevica" Zaječar.

Poveravanjem poslova iz stava 1. ovog Rešenja Javnom komunalnom preduzeću "Kraljevica" Zaječar, ostvaruje se ispunjenje obaveza u vezi sa hvatanjem i čuvanjem pasa lutalica.

Član 2

Za izgradnju gradskog azila za pse grad Zaječar je zaključio ugovor o zakupu zemljišta Br. 320 - 5 od 06.07.2009. godine, za kp. br. 2592 KO Prlita, na neodređeno vreme.

Za izgradnju objekta u toku je priprema tehničke dokumentacije, izdat Akt o uslovima, urađen idejni projekat i podnet zahtev za odobrenje za izgradnju.

Član 3

Finansiranje izgradnje vršiće se sredstvima budžeta, donacijom i drugim zakonskim oblicima finansiranja u visini vrednosti projekta.

Član 4

U obavljanju poverenih poslova Javno komunalno preduzeće "Kraljevica" Zaječar, dužno je da se pridržava svih propisa kojima je regulisana ova oblast.

Član 5

Ovo Rešenje objaviti u "Službenom listu grada Zaječara".