ODLUKA
O POVERAVANJU OBAVLJANJA KOMUNALNE DELATNOSTI PERIODIČNOG ODRŽAVANJA ULICA, PUTEVA I DRUGIH JAVNIH POVRŠINA U GRADU NA PODRUČJIMA GRADSKIH OPŠTINA

("Sl. list grada Niša", br. 66/2009)

Član 1

Poverava se obavljanje komunalne delatnosti periodičnog održavanja ulica, puteva i drugih javnih površina u gradu na područjima gradskih opština, učesnicima javnog konkursa za prikupljanje ponuda za poveravanje obavljanja ove komunalne delatnosti raspisanog Odlukom Skupštine Grada Niša broj 06-331/2009-12-02 od 30.04.2009. godine, objavljenog 25.06.2009. godine u dnevnom listu "Politika" i "Službenom listu Grada Niša", broj 51/2009 i to:

I Akcionarskom društvu "Niskogradnja" Niš, na područjima GO Medijana i GO Pantelej;

II Akcionarskom društvu Preduzeće za puteve "Niš" Niš, na područjima GO Palilula i GO Niška Banja;

III Akcionarskom društvu GP "Planum" Beograd-Zemun, na području GO Crveni Krst.

Član 2

Poveravanje obavljanja komunalne delatnosti periodičnog održavanja iz člana 1. ove odluke vrši se za period od 2 (dve) godine.

Član 3

O poveravanju obavljanja komunalne delatnosti iz člana 1. ove odluke, zaključiće se ugovori između Grada Niša i Akcionarskog društva "Niskogradnja" Niš, Akcionarskog društva "Preduzeće za puteve "Niš" Niš i Akcionarskog društva GP "Planum" Beograd-Zemun, kojima će se regulisati međusobna prava i obaveze, kao i ostala pitanja od značaja za obavljanje komunalne delatnosti koja se poverava.

Član 4

Ovu odluku objaviti u "Službenom listu Grada Niša".