REŠENJE

O SAGLASNOSTI NA PROJEKTE HORIZONTALNE I VERTIKALNE SIGNALIZACIJE NA OPŠTIM PARKIRALIŠTIMA U CENTRALNOJ I ZAŠTITNOJ ZONI PANČEVA, ODREĐIVANJU PROSTORA ZA PARKIRANJE VOZILA LICA SA POSEBNIM POTREBAMA I POSTAVLJANJU SIGNALIZACIJE U SKLADU SA PROJEKTOM

("Sl. list grada Pančeva", br. 23/2009)

I Daje se saglasnost na projekte horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije za uređenje opštih parkirališta u centralnoj i zaštitnoj zoni Pančeva, uz uslov dopune projekta u skladu sa tačkom II ovog rešenja, i to na projekat broj 2322/1 od 07.10.2009. godine za Ulicu Svetozara Miletića (deo od Tamiškog keja do Ulice Mučeničke i od Ulice Dimitrija Tucovića do Ulice Svetog Save), izmenu za Ulicu Svetozara Miletića (deo od Trga Mučenika do Ulice Dimitrija Tucovića), kao i izmenu za plato između Ulice Svetozara Miletića i Ulice Braće Jovanović;

- projekat broj 2322/2 od 07.10.2009. godine za Ulicu Miloša Obrenovića (deo od Ulice Pere Segedinca do Ulice Sterijine);

- projekat broj 2322/3 od 07.10.2009. godine za Plato lamele kod Zelene pijace iza zgrade Arhiva grada Pančeva, urađeni od strane ovlašćenog lica Dušana Beča, dipl. inž. saobraćaja.

II Određuju se 3 parking mesta za vozila lica sa posebnim potrebama na parkiralištu Platoa kod Zelene pijace iza zgrade Arhiva i 4 parking mesta za vozila lica sa posebnim potrebama na parkiralištu u Ulici Miloša Obrenovića (deo od Ulice Pere Segedinca do Ulice Sterijine).

III Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Higijena,", Pančevo da prostore za parkiranje iz tačke I dispozitiva ovog rešenja uredi, opremi i postavi saobraćajnu signalizaciju u skladu sa Projektom iz tačke I ovog rešenja.

IV Nalaže se Javnom preduzeću "Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva" Pančevo, da postavljenu saobraćajnu signalizaciju unese u Katastar saobraćajne signalizacije.

V Nadzor nad izvođenjem radova iz tačke III ovog rešenja vrši Javno preduzeće "Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva", Pančevo.

VI Rok za izvršenje ovog rešenja je 15.11.2009. godine.

VII Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Pančeva".