REŠENJE

O OBRAZOVANJU STRUČNE KOMISIJE ZA IZRADU GODIŠNJEG PROGRAMA ZAŠTITE, UREĐENJA I KORIŠĆENJA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA U GRADU ZRENJANINU ZA 2010. GODINU

("Sl. list Grada Zrenjanina", br. 16/2009)

I

Obrazuje se stručna Komisija za izradu godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u gradu Zrenjaninu za 2010. godinu (u daljem tekstu Komisija).

II

Komisiju čini predsednik i 8 članova i to:

Predsednik Komisije:

1. dr Milica Milovac, polj. nauka

Članovi Komisije:

1. Erika Vaštag, dipl. ing. geodezije

2. Mileta Vukov, ekonomista

3. Gordana Nataroš, ing. geodezije

4. Miloš Medić, dipl. ing. melioracija i geodezije

5. Vojislav Subin, dipl. ing. poljoprivrede

6. Stojan Kralj, dipl. ing. poljoprivrede

7. Predrag Popov, dipl. ing. poljoprivrede

8. Milivoj Petrov, poljoprivrednik

III

Zadatak Komisije je da izradi Predlog godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, kojim će utvrditi vrstu i obim radova koje treba izvršiti u 2010. godini, dinamiku izvođenja radova i ulaganja sredstava, a posebno utvrditi podatke koji se odnose na poljoprivredno zemljište u državnoj svojini u skladu sa članom 14. stav 7. Zakona o poljoprivrednom zemljištu ("Službeni glasnik Republike Srbije", broj 62/06, 65/08 i 41/09) i pribavi mišljenje Komisije iz člana 14. stav 5. Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

IV

Komisija je dužna da predlog godišnjeg programa iz tačke III ovog rešenja izradi i dostavi Skupštini grada na usvajanje do 30.03.2010. godine.

V

Rešenje objaviti u "Službenom listu grada Zrenjanina".