REŠENJE
O OBRAZOVANJU PRVOSTEPENE LEKARSKE KOMISIJE ZA PREGLED UČESNIKA NOR-A, PRIPADNIKA JUGOSLOVENSKE VOJSKE U OTADŽBINI I RAVNOGORSKOG POKRETA

("Sl. glasnik Grada Vranja", br. 28/2009)

Član 1

Obrazuje se prvostepena lekarska Komisija za pregled učesnika NOR-a, pripadnika Jugoslovenske vojske u otadžbini i Ravnogorskog pokreta, u sledećem sastavu:

predsednik

dr Bratislav Nocić, kardiolog;

članovi:

1. dr Saša Đorđević, hirurg i

2. dr Nenad Mladenović, član Gradskog veća za oblast - zdravstvo, dečija zaštita i boračko-invalidska pitanja.

sekretar

- Jasminka Dimitrijević, radnik Sekretarijata za socijalnu, zdravstvenu, dečiju, boračko-invalidsku zaštitu, izbeglice i privremeno raseljena lica.

Član 2

Zadatak komisije je da daje mišljenje i ocenu zdravstvene sposobnosti učesnika NOR-a, pripadnika Jugoslovenske vojske u otadžbini i Ravnogorskog pokreta, u postupku odlučivanja po zahtevima korisnika materijalnog obezbeđenja, o pravu na dodatak za negu i pomoć od strane drugog lica.

Član 3

Komisija će raditi u prostorijama Zdravstvenog centra u Vranju.

Član 4

Naknada za rad određena je na način i pod uslovima propisanim Odlukom o izmeni akata kojim je određena naknada za rad članova saveta i komisija Skupštine grada Vranja, broj: 02-53/09-12 od 20.05.2009. godine i Odlukom o utvrđivanju kriterijuma za određivanje visine naknade za rad članova saveta i komisija i drugih radnih tela Skupštine grada Vranja, broj: 06-64/09-12 od 07.05.2009. godine.

Član 5

Mandat članova Komisije traje 4 (četiri) godine.

Član 6

Rešenje stupa na snagu danom donošenja.

Član 7

Rešenje objaviti u "Službenom glasniku grada Vranja".