ODLUKA
O IZBORU JAVNIH TUŽILACA U VIŠA JAVNA TUŽILAŠTVA

("Sl. glasnik RS", br. 98/2009)

I

1. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu bira se Tomislav Kilibarda, zamenik javnog tužioca u Okružnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

2. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Valjevu bira se Miodrag Plazinić, javni tužilac u Opštinskom javnom tužilaštvu u Požegi.

3. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru bira se Višeslav Maletić, javni tužilac u Opštinskom javnom tužilaštvu u Kladovu.

4. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu bira se Borislav Miglinski, sudija u Okružnom sudu u Novom Sadu.

5. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini bira se Radoslav Vučković, javni tužilac u Opštinskom javnom tužilaštvu u Smederevu.

6. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Kosovskoj Mitrovici bira se Milan Bigović, javni tužilac u Okružnom javnom tužilaštvu u Kosovskoj Mitrovici.

7. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu bira se Aleksandar Petrović, vršilac dužnosti javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Svilajncu.

8. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu bira se Miloš Bzenić, javni tužilac u Opštinskom javnom tužilaštvu u Trsteniku.

9. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu bira se Miodrag Surla, zamenik javnog tužioca u Okružnom javnom tužilaštvu u Čačku.

10. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu bira se Danilo Blagojević, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Nišu.

11. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu bira se Zoran Antić, vršilac dužnosti javnog tužioca u Okružnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

12. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Nišu bira se Branislav Lukić, sudija u Okružnom sudu u Pirotu.

13. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru bira se Stanislav Dukić, advokat, Advokatska komora Čačak.

14. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu bira se Branka Atanacković, vršilac dužnosti javnog tužioca u Okružnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

15. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu bira se Gordana Čolić, javni tužilac u Trećem opštinskom javnom tužilaštvu u Beogradu.

16. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Pirotu bira se Snežana Stamenković, zamenik javnog tužioca u Okružnom javnom tužilaštvu u Vranju.

17. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu bira se Momčilo Dedić, javni tužilac u Opštinskom javnom tužilaštvu u Prištini.

18. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju bira se Bojana Mitić, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Vranju.

19. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu bira se Dragan Lopušina, javni tužilac u Petom opštinskom javnom tužilaštvu u Beogradu.

20. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Somboru bira se Miroslav Krkelić, vršilac dužnosti javnog tužioca u Okružnom javnom tužilaštvu u Subotici.

21. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici bira se Branka Milosavljević, sudija u Opštinskom sudu u Novom Sadu.

22. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Subotici bira se Tatjana Lagumdžija, direktor Sektora za zastupanje DDOR Novi Sad.

23. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Užicu bira se Slavko Stevanović, javni tužilac u Okružnom javnom tužilaštvu u Prištini.

24. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Čačku bira se Dejan Veljković, javni tužilac u Opštinskom javnom tužilaštvu u Topoli.

25. Za javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu bira se Zoran Obradović, javni tužilac u Opštinskom javnom tužilaštvu u Valjevu.

II

Ovu odluku objaviti u "Službenom glasniku Republike Srbije".