ODLUKA
O IZBORU JAVNIH TUŽILACA U OSNOVNA JAVNA TUŽILAŠTVA

("Sl. glasnik RS", br. 98/2009)

I

1. Za javnog tužioca u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu bira se Ljubivoje Đorđević, zamenik javnog tužioca u Okružnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

2. Za javnog tužioca u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu bira se Danijela Sinđelić, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

3. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru bira se Desimir Stojanović, javni tužilac u Opštinskom javnom tužilaštvu u Majdanpeku.

4. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu bira se Nenad Marinković, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Bajinoj Bašti.

5. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu bira se Radislav Jovanović, sudija u Opštinskom sudu u Smederevskoj Palanci.

6. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru bira se Mirko Petković, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Kladovu.

7. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu bira se Svetlana Vlajkov, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Kikindi.

8. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini bira se Aleksandar Cvetković, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Smederevu.

9. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi bira se Mirko Gašović, javni tužilac u Opštinskom javnom tužilaštvu u Senti.

10. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu bira se Jasmina Stojadinović, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Jagodini.

11. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu bira se Jelena Lapčević, sudija u Opštinskom sudu u Trsteniku.

12. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu bira se Milan Đorđević, vršilac dužnosti javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

13. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu bira se Radivoje Nedeljković, javni tužilac u Opštinskom javnom tužilaštvu u Kuršumliji.

14. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu bira se Milosav Srećković, javni tužilac u Opštinskom javnom tužilaštvu u Smederevskoj Palanci.

15. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu bira se Gordana Tepavac, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Sokobanji.

16. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru bira se Nermin Koškovac, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

17. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu bira se Zoran Jakovljević, vršilac dužnosti javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

18. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu bira se Ana Borović, zamenik javnog tužioca u Trećem opštinskom javnom tužilaštvu u Beogradu.

19. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu bira se Vesna Ivanović, javni tužilac u Opštinskom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

20. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pirotu bira se Milica Petković, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Vranju.

21. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu bira se Ljiljana Milanović, sudija Gradskog sudije za prekršaje grada Beograda.

22. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Požegi bira se Jelena Ćurčić, sudija u Opštinskom sudu u Guči.

23. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju bira se Marica Koldžić, sudija u Opštinskom sudu u Priboju.

24. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju bira se Boban Jovanović, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Vranju.

25. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu bira se Ivan Jevtić, zamenik javnog tužioca u Prvom opštinskom javnom tužilaštvu u Beogradu.

26. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru bira se Ksenija Dajanović, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Vrbasu.

27. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici bira se Nebojša Popović, zamenik javnog tužioca u Drugom opštinskom javnom tužilaštvu u Beogradu.

28. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici bira se Branislav Rankov, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Kikindi.

29. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu bira se Vukašin Vujičić, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Valjevu.

30. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Čačku bira se Vesna Đorđević, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

31. Za javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu bira se Nebojša Janković, zamenik javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Valjevu.

II

Ovu odluku objaviti u "Službenom glasniku Republike Srbije".