ODLUKA
O USVAJANJU PLANA KAPITALNIH INVESTICIJA ZA GRAD SREMSKA MITROVICA U PERIODU 2010 - 2014. GODINE

("Sl. list grada Sremska Mitrovica", br. 2/2010)

Član 1

Ovom Odlukom se usvaja Plan kapitalnih investicija za Grad Sremska Mitrovica u periodu 2010 - 2014. godine, a koje predstavljaju prioritet za realizaciju.

Član 2

Budžetski korisnici su dužni da u svojim godišnjim planovima predvide projekte iz ovog Plana i da se pridržavaju prioriteta utvrđenih ovim Planom.

Član 3

Sredstva za pojedine kapitalne investicije tj. investicionu izgradnju ne mogu biti izdvojena u budžetu Grada, ukoliko predmetni projekat nije obuhvaćen ovim Planom.

Ograničenje iz prethodnog stava se ne odnosi na investicionu nabavku osnovnih sredstava direktnih i indirektnih budžetskih korisnika, a koja služi za obavljanje njihove osnovne delatnosti ili predstavlja novonastalu zakonsku obavezu.

Član 4

Sastavni deo ove Odluke je Plan kapitalnih investicija dat kao tabelarni prikaz prioriteta projekata.

Izmene u tabelarnom prikazu prioriteta mogu se vršiti u postupku donošenja, odnosno izmene, Odluke o budžetu Grada Sremska Mitrovica.

Izmene u tabelarnom prikazu iz stava 2. ovog člana, vrše se posebnom odlukom Gradskog veća Grada Sremska Mitrovica, a na predlog Komisije za izradu Plana kapitalnih investicija.

Član 5

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Sremska Mitrovica".

Napomene

Plan kapitalnih investicija za grad Sremska Mitrovica u periodu 2010 - 2014. godine objavljen je u "Sl. listu grada Sremska Mitrovica", br. 2/2010, str. 2-5.