REŠENJE
O OBRAZOVANJU I IMENOVANJU PREDSEDNICE, ZAMENICE PREDSEDNICE, ČLANICE I ČLANOVA KOMISIJE ZA SPROVOĐENJE KONKURSA ZA DODELU SREDSTAVA ZA REALIZACIJU PROJEKATA KOJIMA SE OBEZBEĐUJE UČEŠĆE MLADIH U IZRADI STRATEGIJE AKCIONOG PLANA POLITIKE ZA MLADE GRADA NOVOG SADA

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 9/2010)

I. Obrazuje se Komisija za sprovođenje konkursa za dodelu sredstava za realizaciju projekata kojima se obezbeđuje učešće mladih u izradi strategije i akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada (u daljem tekstu: Komisija).

II. Zadatak Komisije je da:

- sprovede postupak javnog konkursa za dodelu sredstava za realizaciju projekata kojima se obezbeđuje učešće mladih u izradi strategije i akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada (u daljem tekstu: Konkurs),

- izvrši ocenu projekata pristiglih na Konkurs,

- sačini izveštaj o sprovedenom postupku Konkursa sa predlogom projekata za čiju realizaciju se odobravaju sredstva iz budžeta Grada, i dostavi ga Gradskoj upravi za sport i omladinu u roku od 15 dana od dana isteka roka za podnošenje prijave na Konkurs.

III. Komisija ina predsednika, zamenika predsednika i tri člana.

IV. U Komisiju se imenuju:

- za predsednicu:

MELANIJA KOLOŠNJAI NENIN,

- za zamenicu predsednice:

NADA ANĐELIĆ,

- za članicu i članove:

1. SMILJANA MILINKOV,

2. PREDRAG NOVKOVIĆ,

3. NEMANJA LUŽANIN.

V. Predsednici, zamenici predsednice, članici i članovima Komisije, koji nisu članovi/ce Gradskog veća ili zaposleni/e u gradskoj upravi, za rad u Komisiji pripada naknada: predsednici i zamenici predsednice, u visini od 10%, a članici i članovima u visini 5% od prosečne mesečne zarade po zaposlenom u privredi Republike Srbije, prema poslednjem objavljenom podatku republičkog organa nadležnog za poslove statistike.

Naknada se isplaćuje pod uslovom da je Komisija u toku meseca održala sednicu, bez obzira na broj održanih sednica.

VI. Administrativne i tehničke poslove za potrebe Komisije obavljaće Gradska uprava za sport i omladinu Grada Novog Sada.

VII. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".