REŠENJE
O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA VREDNOVANJE PROJEKATA U OKVIRU REALIZACIJE AKCIONOG PLANA BRIGE O MLADIMA ZA 2010. GODINU

("Sl. list grada Pančeva", br. 5/2010)

I

Obrazuje se Komisija za vrednovanje projekata u okviru realizacije Akcionog plana brige o mladima za 2010. godinu (u daljem tekstu: Komisija) u sledećem sastavu:

1. Jesenka Mandrino, dipl. istoričar;

2. Ivana Orlov, dipl. inženjer Fakulteta organizacionih nauka;

3. Nikola Ćurčin, dipl. inženjer elektrotehnike;

4. Nemanja Blagojević, dipl. geograf;

5. Martina Siroma, dipl. pravnik, zaposlena u Sekretarijatu za utvrđivanje, kontrolu i naplatu izvornih prihoda Gradske uprave grada Pančeva.

Komisija na prvoj sednici, većinom glasova od ukupnog broja članova, bira predsednika/cu Komisije.

Za sekretara Komisije određuje se Nevenka Kljajić, koja vrši poslove u Sekretarijatu za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančeva, po osnovu Ugovora o obavljanju privremenih i povremenih poslova.

II

Zadaci Komisije se odnose na vrednovanje projekata u oblasti brige o mladima.

Poslovi vrednovanja projekata u oblasti brige o mladima obuhvataju: usvajanje kriterijuma za vrednovanje projekata, pripremu projektne dokumentacije i predloga teksta javnog konkursa za podnošenje predloga projekata, pregledanje i ocenjivanje predloga projekata, utvrđivanje Predloga za izbor projekata sa obrazloženjem i usvajanje izveštaja o realizaciji i evaluaciji odobrenih projekata.

Prilikom vrednovanja predloga projekata, Komisija se dosledno pridržava kriterijuma, rokova i ostalih uslova propisanih javnim konkursom.

III

Lica iz tačke I ovog rešenja imenuju se na vreme od četiri godine, odnosno do isteka mandata odbornika Skupštine grada Pančeva.

IV

Sednice Komisija saziva predsednik/ca Komisije.

Za punovažan rad Komisije potrebno je da sednici prisustvuje većina od ukupnog broja članova/ica.

Komisija odlučuje na sednicama većinom glasova od ukupnog broja članova/ica.

Ukoliko je pojedini član Komisije na bilo koji način uključen u aktivnosti predlagača projekta, izuzima se od glasanja za taj program/projekat.

V

Članovima/cama Komisije i sekretaru Komisije pripada naknada u neto iznosu od 900,00 dinara po održanoj sednici.

VI

Stručne i administrativno-tehničke poslove za potrebe Komisije obavlja Sekretarijat za skupštinske poslove, poslove Gradonačelnika i Gradskog veća u saradnji sa Sekretarijatom za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančeva.

VII

Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja i objaviće se u "Službenom listu grada Pančeva".