REŠENJE

O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA POTVRĐIVANJE IZVEDENIH RADOVA NA ODRŽAVANJU JAVNIH ZELENIH POVRŠINA NA TERITORIJI NASELJENOG MESTA PANČEVO

("Sl. list grada Pančeva", br. 6/2010)

I

Obrazuje se Komisija za potvrđivanje izvedenih radova na održavanju javnih zelenih površina na teritoriji naseljenog mesta Pančevo (u daljem tekstu: Komisija), u sledećem sastavu:

1. Milan Glumac, dipl. pravnik, pomoćnik sekretara Sekretarijata za zaštitu životne sredine;

2. Svetlana Drakulić Stefanović, dipl. inž. arh, pomoćnik sekretara za urbanizam i građevinarstvo Sekretarijata za urbanizam, građevinske i stambeno-komunalne poslove;

3. Biljana Đordan, dipl. inž. maš, inspektor za zaštitu životne sredine u Sekretarijatu za zaštitu životne sredine;

4. Milan Milutinović, dipl. inž. poljoprivrede, inženjer na održavanju javnih zelenih površina u Javnom komunalnom preduzeću "Zelenilo" Pančevo;

5. Jelena Stojiljković, dipl. inž. hortikulture, inženjer na održavanju javnih zelenih površina u Javnom komunalnom preduzeću "Zelenilo" Pančevo.

II

Zadatak Komisije je da, na osnovu izvršenog uvida u građevinske knjige i dnevnike koji se vode u Javnom komunalnom preduzeću "Zelenilo" Pančevo, a po potrebi i na osnovu uvida u drugu odgovarajuću dokumentaciju, kao i proverom stanja na terenu, potvrdi izvedene radove na održavanju javnih zelenih površina na teritoriji naseljenog mesta Pančevo.

Komisija ima zadatak da potvrdi radove na održavanju javnih zelenih površina koji su izvedeni u 2009. godini, u prvom tromesečju 2010. godine i ubuduće da, kontinuirano svakog meseca do 10-tog u mesecu, potvrđuje radove izvedene prethodnog meseca.

Komisija sačinjava izveštaj o radovima izvedenim na održavanju javnih zelenih površina u određenom vremenskom periodu. Komisija će sačiniti Izveštaj za 2009. godinu, Izveštaj za prvo tromesečje 2010. godine i, u daljem radu, mesečne izveštaje.

III

Članovi Komisije, koji su predstavnici Gradske uprave grada Pančeva, obavljaće poslove navedene u tački II stav 1. ovog rešenja van radnog vremena i pripada im naknada po svakom sačinjenom izveštaju o izvedenim radovima na održavanju javnih zelenih površina na teritoriji naseljenog mesta Pančevo u visini neto iznosa jedne dnevnice (pet procenata prosečne mesečne bruto zarade po zaposlenom u privredi Republike Srbije u momentu isplate).

IV

Stručne i administrativno-tehničke poslove za potrebe Komisije obavljaće Sekretarijat za skupštinske poslove, poslove Gradonačelnika i Gradskog veća u saradnji sa Sekretarijatom za urbanizam, građevinske i stambeno-komunalne poslove Gradske uprave grada Pančeva.

V

Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja i objaviće se u "Službenom listu grada Pančeva".