REŠENJE

O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA IZBOR KORISNIKA NOVČANE POMOĆI ZA EKONOMSKO OSNAŽIVANJE I OSAMOSTALJIVANJE PORODICA IZBEGLICA I INTERNO RASELJENIH LICA

("Sl. list grada Pančeva", br. 6/2010)

I

Obrazuje se Komisija za izbor korisnika novčane pomoći za ekonomsko osnaživanje i osamostaljivanje porodica izbeglica i interno raseljenih lica (u daljem tekstu: Komisija), u sledećem sastavu:

1. Dr Novica Đorđević, član Gradskog veća grada Pančeva, predsednik;

- Srđan Josimov, član Gradskog veća grada Pančeva, zamenik predsednika;

2. Đorđe Papulić, član Gradskog veća grada Pančeva, član;

- Milanko Andrejić, član Gradskog veća grada Pančeva, zamenik člana;

3. Zoran Graovac, upravnik Centra za izbeglice Gradske uprave grada Pančeva, član;

- Irena Tomašević, administrativni radnik za izbeglice Sekretarijata za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančeva, zamenik člana;

4. Zdenka Jokić, zaposlena u Javnom preduzeću "Gradska stambena agencija" Pančevo, član;

- Dušan Perduh, zaposlen u Javnom preduzeću "Gradska stambena agencija" Pančevo, zamenik člana;

5. Olivera Ćirikovački, zaposlena u Javnom komunalnom preduzeću "Vodovod i kanalizacija" Pančevo, član;

- Vera Šarac, zaposlena u Sekretarijatu za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančeva, zamenik člana.

II

Komisija donosi Pravilnik o uslovima i kriterijumima za dodelu pomoći, objavljuje oglas, razmatra podnete zahteve, donosi odluke o dodeljivanju novčane pomoći izbeglicama i interno raseljenim licima sa teritorije grada Pančeva i izvršava druge obaveze u skladu sa navedenim pravilnikom.

Poslove iz stava 1. ove tačke Komisija će obavljati u skladu sa Rešenjem Komesarijata za izbeglice Republike Srbije broj 553-501/1 od 15.12.2009. godine, kojim je odobrena isplata novčane pomoći porodicama izbeglica i interno raseljenih lica sa teritorije grada Pančeva, u iznosu od 1.500.000,00 dinara, na ime stvaranja uslova za ekonomsko osnaživanje i osamostaljivanje.

III

Predsednik Komisije saziva sednice i rukovodi radom Komisije.

Komisija odlučuje konsenzusom.

IV

Stručne i administrativno-tehničke poslove za potrebe Komisije obavlja Sekretarijat za skupštinske poslove, poslove Gradonačelnika i Gradskog veća Gradske uprave grada Pančeva u saradnji sa Sekretarijatom za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančeva i Javnim preduzećem "Gradska stambena agencija" Pančevo.

V

Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja i objaviće se u "Službenom listu grada Pančeva".